Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ: Φιλική νίκη 3-1 επί της Σπάθας στην Επισκοπή

Το φιλικό παιχνίδι κλείστηκε την τελευταία στιγμή.

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην… Επισκοπή το Σάββατο (12/9) και μετά από πρωτοβουλία της ομάδας της Σπάθας, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Κολυμβαρίου, σε ματς που έγινε βραδινή ώρα στο Ρέθυμνο.

Ο Γιώργος Ριτζάκης έψαχνε διακαώς φιλικό για την ομάδα του και παρά το γεγονός ότι έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, δεν είπε “όχι” στο φιλικό που κλείστηκε ουσιαστικά χτες.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με καλή εμφάνιση (και αρκετές απουσίες) ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε με 3-1 χάρη σε γκολ του Κόλα στο 49′ (πεν.) και στο 55′ και του Περδικάκη στο 78′, ενώ προσωρινά μείωσε με πέναλτι η Σπάθα με τον Καραγιώργο.

Για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αγωνίστηκαν: Κασαπίδης (30′ Βλαχάκης, 60′ Μωραιτης), Παληγεωργος, Λαμπακης, Τριχουνάκης, Ασκητίδης, Μαθιουδάκης, Σκουλάς, Νικόλτσης, Τσίτας, Κόλα, Αρζίδης.

Έπαιξαν και οι: Φασαράκης, Σοφούλης, Περδικάκης, Χειμωνέτος, Γιαννακούρος.

Για τη Σπάθα του Βαγγέλη Αγγελάκη: Μυφτάρι, Γλεντουσάκης, Καραγιώργος, Τερεράκης, Καλογρίδης, Ζογράφι, Περαθωράκης Βασιλομιχελάκης, Τζαγκαράκης, Κένγκα Μπαδιεριτάκης.

Στο 2ο έπαιξαν: Ταμπάκης, Αλκούρτι, Μοσχανάκης, Νικολακάκης Αντώνης, Βαρουξάκης Γιαννης, Ζογράφι Ρ., Κατσιφαράκης, Γιακουμάκης