Κατηγορίες
Basket Corner

ΑΕΚ: Δύσκολες ώρες για Γέλοβατς

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το ελληνικό -και όχι μόνο- μπάσκετ τις τελευταίες ώρες τις εξελίξεις με τον Στέφαν Γέλοβατς.

Ο Σέρβος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στην προπόνηση της ΑΕΚ την Κυριακή, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή!

Σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση, λοιπόν, ο 32χρονος έχει υποστεί εγκεφαλικό, με τους γιατρούς να τονίζουν, ωστόσο, ότι είναι εκτός κινδύνου.

Κάποιες άλλες πληροφορίες μας, πάντως αναφέρουν ότι η κατάσταση του κρίνεται δύσκολη και μάλιστα επιδεινώθηκε, ελπίζοντας ότι δεν ευσταθούν!

Από την πρώτη στιγμή δίπλα του βρίσκεται σύσσωμη η ΑΕΚ, με παίκτες και προπονητές να μη μπορούν να πιστέψουν ό,τι συνέβη! Όλη η ομάδα έδωσε νωρίτερα το «παρών» στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Γέλοβατς και περιμένουν, πλέον, τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Την ίδια στιγμή, τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα από τον κόσμο, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, που εύχονται στον Σέρβο ταχεία ανάρρωση.

Η χτεσινή επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ για την κατάσταση της υγείας του Στέφαν

 Διαβάσατε νωρίτερα για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε ο Στέφαν Γέλοβατς και την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η ΚΑΕ ΑΕΚ, προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σέρβου, η οποία χαρακτηρίζεται από την ομάδα σοβαρή. «H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια», αναφέρει μεταξύ άλλων η ΚΑΕ ΑΕΚ.Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H oικογένεια της «Βασίλισσας» βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, και του εύχεται δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια.

Παρακαλούμε τα ΜΜΕ, τον κόσμο και όλους να σεβαστούν τις στιγμές και τον αθλητή μας.

Θα υπάρξει ενημέρωση για ο,τιδήποτε κριθεί αναγκαίο.

Περαστικά, Στέφαν.