Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

ΑΕΛ: Το εγκώμιο σε Τάτση και η διάψευση για Παντελίδη

Ανακοίνωση της Λάρισας με… έντονο “χρώμα” από Κούγια.

Αναλυτικά:

Διάφορα sites αναπαρήγαγαν μία ψευδή είδηση την οποία δημοσιοποίησε το site ενός ραδιοφωνικού σταθμού στην Λάρισα που εδρεύει στο πατάρι μιας καφετέριας, που ανήκει στον αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Λαρίσης, που διοργάνωνε παράνομα ποδοσφαιρικά στοιχήματα στην Λάρισα, στην Θεσσαλία και σε περιοχές της Μακεδονίας, περί του ότι δήθεν ένας από τους πλέον αντιπαθής, στην ιδιοκτησία και στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, προπονητής ο Παντελίδης θα προσληφθεί ως προπονητής μας.

Αυτή την ψευδή είδηση για ευνόητους λόγους την αναπαρήγαγαν και τα γνωστά sites της Αθήνας που επιθυμούν να προκαλέσουν βλάβη στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά, αυτή την είδηση και θέλουμε να δηλώσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ προ ολίγων ημερών έχει προσλάβει ως προπονητή της, ίσως τον καλύτερο Έλληνα προπονητή της νέας γενιάς Ελλήνων προπονητών, γιατί δεν επιθυμούσαμε να ανακυκλώσουμε τους γνωστούς επί δεκαετίες Έλληνες προπονητές που ανακυκλώνονται σε όλες τις Ελληνικές ομάδες με ότι αρνητικές συνέπειες έχει αυτή η πρακτική για την πρόοδο αυτών των ομάδων και έχουμε αποφασίσει να στηρίξουμε τον κ. Γιάννη Τάτση και τους συνεργάτες του με κάθε τρόπο και κυρίως με την απόκτηση την προσεχή μεταγραφική περίοδο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών σε όλες τις θέσεις της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιθυμεί να αλλάζει πλέον συχνά προπονητές και αυτό το αποδείξαμε με την στήριξη την οποία παρείχαμε στον εξαίρετο πρώην προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, ακόμα και όταν σε 33 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος για διαφόρους λόγους είχαμε μόνο 3 νίκες.