Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT Σπάθα

Αγγελάκης: “Φαβορί ο Απόλλωνας, να φεύγουμε γεμάτοι από το γήπεδο”

Ο τεχνικός της Σπάθας Βαγγέλης Αγγελάκης κάνει τα σχόλια του, ενόψει της έναρξης της Α’ ΕΠΣ Χανίων.

Μιλώντας στο mirrorsports.gr, o Βαγγέλης Αγγελάκης κάνει την πρόβλεψή του για το νέο πρωτάθλημα και χρήζει… φαβορί τον Απόλλωνα, τονίζοντας φυσικά ότι και η ομάδα του θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική!

Δείτε τι μας είπε:

Το σχόλιο ότι τα προγνωστικά σας φέρνουν φαβορί με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα.

Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί του πρωταθλήματος! Αυτό τον τίτλο τον έχει δικαιωματικά η ομάδα του Απόλλωνα που τα τελευταία χρόνια είναι σε αυτή τη διαδικασία και επίσης έχει ενισχυθεί πάρα πολύ ενόψει και του νέου πρωταθλήματος! Εμείς πέρυσι μπήκαμε στη διαδικασία αυτή και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και να προσδοκάμε ότι μπορεί να είμαστε απο τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή, χωρίς βέβαια να είναι αυτός ο αυτοσκοπός της ομάδας μας. Για μενα το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θα μας ευχαριστεί και θα φεύγουμε γεμάτοι απο το γήπεδο. Αν τώρα μέσα απο όλο αυτό καταφέρουμε να είμαστε και οι πρωταθλητές, θα είναι το ιδανικό σενάριο για εμάς.

Αν πιστεύει ότι το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό.

Η αλήθεια είναι οτι λόγω της κατάστασης με τον κορωνοιο και την μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες. Σίγουρα υπάρχουν ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα όπως ο Απόλλωνας,ο Μινώταυρος,ο Γρανίτης,ο Ίκαρος και εύχομαι να είναι και άλλες ομάδες ανταγωνιστικές, ώστε να γίνει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Για το ότι η ομάδα της Σπάθας έχει ενισχυθεί αρκετά γεγονός που δηλώνει ότι θέλει την υπέρβαση.

Η ομάδα μας κράτησε όλους τους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ και έκανε κάποιες ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις που κρίναμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε όλους αυτούς που είχαμε σαν πρώτους στόχους. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι θελουμε να κάνουμε καποια υπέρβαση, αλλά να περάσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονια διεκδικώντας σε κάθε ματς το καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας. Εννοείται ότι θελουμε και θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι στο πρωτάθλημα πάντα βεβαια σεμνά και ταπεινά και πάνω από όλα με σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους μας. Έχουμε άξιους και ικανούς αντιπάλους οποτε το έργο μας είναι δύσκολο.

Για το πώς βλέπει το γεγονός ότι ο πρωταθλητής θα παίξει μπαράζ.

Η διαδικασία των αγώνων μπαράζ θεωρώ ότι είναι μια τεράστια και απολαυστική εμπειρία για τους ποδοσφαιστες και τις ομαδες. Σίγουρα όλοι θα ήθελαν οι ομαδες τους να έπαιρναν απευθείας την άνοδο αλλά και πάλι πιστεύω ότι ο πρωταθλητής Χανίων έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι στην 3αδα των ομάδων που θα κερδίσουν την άνοδο. Εύχομαι να ζήσει αυτήν την διαδικασία των μπαράζ η ομάδα μας.

mirrorsports.gr