Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Αγγελάκης για Πλατανιά: “Φαινόταν ότι θα γίνει το κακό. Εγγύηση ο Κόλτζος και οι άνθρωποι της διοίκησης”. Τι είπε για Μαθιουλάκη

Τι αναφέρει για τον Πλατανιά ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής της Σπάθας Κολυμβαρίου, Βαγγέλης Αγγελάκης.

Ο Βαγγέλης Αγγελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ Γαύδος Fm 88,8 και στον Βασίλη Φουντουλάκη, όπου αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του τον Πλατανιά (που έπαιξε εκεί την περίοδο 2001-2004).

Να σημειωθεί ότι αποσπάσματα από όλη τη συνέντευξη Αγγελάκη (με αναφορές σε Σπάθα, Χανιά, τοπικό κτλ) θα διαβάσετε αύριο το πρωί στο mirrorsports.gr.

Τι ανέφερε ο Βαγγέλης Αγγελάκης για τον Πλατανιά (απομαγνητοφώνηση mirrorsports.gr):

Για την πτώση του Πλατανιά από το επαγγελματικό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: “Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός, πολύ άσχημο για το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Το τι έφταιξε το ξέρουν οι εμπλεκόμενοι. Ο Πλατανιάς άλλαξε το επίπεδο στο χανιώτικο ποδόσφαιρο και στο τοπικό και στις ακαδημίες. Πολλά πράγματα τα χρωστάμε στον Πλατανιά που έπαιξε στην Σούπερ Λιγκ”.

Για το γεγονός ότι θα παίξει στη Γ’ Εθνική: “Και αυτό είναι σημαντικό. Από τη στιγμή που δεν δήλωσε συμμετοχή σε επαγγελματική κατηγορία. Οι εμπλεκόμενοι στον Πλατανιά είναι όλοι γνώστες του ποδοσφαίρου και η πορεία της ομάδας θα είναι ανοδική. Είμαι σίγουρος για αυτό. Όλοι φταίνε για αυτο που έγινε και ας ευχηθούμε όλοι να βάλουν πλάτη για να επιστρέψει η ομάδα. Η τεχνογνωσία, η ικανότητα και οι γνώσεις υπάρχουν”.

Για τις πρώτες κινήσεις που έγιναν: “Είναι σημαντικό που η ομάδα ενισχύεται. Ο Γιώργος Κόλτζος έχει πολύ δύσκολο έργο, πώς θα προλάβει να κάνει προετοιμασία, να μοντάρει την ομάδα. Σημαντικό πάντως ότι η ομάδα θα απαρτίζεται και από νέα παιδιά, της Κ-19”.

Αν περίμενε αυτή την εξέλιξη για τον Πλατανιά: “Έπαιξε ρόλο το μπαράζ με τον ΟΦΗ, αλλά, κακά τα ψέματα έδειχνε ούτως ή άλλως ότι θα συμβεί αυτό. Έδειχνε ότι η ομάδα δυσκολεύεται, δύσκολα θα έβρισκε διάδοχη κατάσταση. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα μπορούσε να χειριστεί διαφορετικά το θέμα, αλλά τι είναι πίσω από την “κουρτίνα” το ξέρουν αυτοί και όχι εμείς”.

Για την ανταλλαγή επιστολών Βαρουξάκη- Μαθιουλάκη: “Είναι άσχημο αυτό που έγινε. Δύο επιχειρηματίες, δύο άνθρωποι που έχουν δώσει το αίμα τους για την ομάδα να φτάσουν εκεί. Νομίζω ήταν λάθος όλο αυτό”.

Για τη Γ’ Εθνική ποιος ο στόχος του Πλατανιά: “Να ευχηθώ η ομάδα να βγει πρωταθλήτρια, αλλά επειδή, το δύσκολο είναι να φτιαχτεί η ομάδα, να σωθεί και να βάλει τις βάσεις για του χρόνου. Ο Γιώργος Κόλτζος ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή”.