Κατηγορίες
ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ IN THE SPOTLIGHT

Άγγελος Κόλα: “Μας πείσμωσε η αμφισβήτηση. Στόχος η γρήγορη παραμονή”

Συνέντευξη του πρώτου σκόρερ της Γ΄Εθνικής, του επιθετικού της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ Άγγελου Κόλα.

Συνέντευξη που παραχώρησε στον “ΣΚΑΪ Γαύδος FM 88,8” …

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης (απομαγνητοφώνηση mirrorsports.gr)

Πόσο επηρεάζει την ομάδα του το “λουκέτο”, τη στιγμή που ήταν πρώτη στη βαθμολογία: Επηρεάζει όλες τις ομάδες του ομίλου. Φυσικά επηρεάζει και εμάς που έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Θα ‘ναι πολύ δύσκολο για όλους μας. Είχαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο από πέρυσι, τον Μάρτιο και περιμέναμε 7-8 μήνες να ξαναμπούμε στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να το βιώνουμε αυτό ξανά. Δεν το θέλαμε να γίνει αυτό, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία, παρόλο που μας ενοχλεί.

Που οφείλεται το εκπληκτικό ξεκίνημα του ΣΥΝΚΑ: Η ομάδα έχει ποιότητα και έμπειρους παίκτες. Κανείς από τους παίκτες δεν είναι πρωτάρης. Βοηθά πολύ ο προπονητής, που μπορεί να μην έχει την εμπειρία άλλων προπονητών στη Γ Εθνική, αλλά αυτά που μας έχει δείξει τους τελευταίους μήνες δείχνει ότι είναι διαβασμένος, τι θέλει από εμάς. Έχουμε τη διοίκηση που είναι μαζί μας, έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι όλα βοηθούν στο να είμαστε σε αυτή την καλή κατάσταση.

Για το γεγονός ότι το ΣΥΝΚΑ “καθάρισε” παιχνίδια στο πρώτο ημίχρονο: Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, από το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη Ρεθύμνου και με τον τρόπο που κερδίσαμε, μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια. Βοηθά στην ψυχολογία ο προπονητής μας, πάρα πολύ.

Αν περίμενε το δικό του καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου πώς θα ξεκινήσω εγώ. Θέλω να βοηθάω την ομάδα και να κερδίζει. Τα γκολ μου έρχονται σε δεύτερη μοίρα, σε πρώτη μοίρα είναι να κερδίζει η ομάδα. Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά. Πλέον ανοίγει και η όρεξή μας, αλλά δουλεύουμε σκληρά για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για αυτά που ακούγονταν πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ότι το ΣΥΝΚΑ είναι φαβορί για υποβιβασμό: Το χα ακούσει φυσικά. Μας πείσμωσε η αμφισβήτηση. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Ο χρόνος θα δείξει για το ΣΥΝΚΑ που μπορεί να φτάσει. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Για την πρώην ομάδα του την Παλαιόχωρα: Η Παλαιόχωρα μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή. Έχει έμπειρους παίκτες, καλό προπονητή και δυνατή έδρα. Είναι ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος.

Για τα φαβορί της ανόδου: Το ΣΥΝΚΑ δεν είναι, καταρχάς, φαβορί. Εμείς θέλουμε τη γρήγορη παραμονή. Φαβορί για μένα βάσει ρόστερ και μπάτζετ είναι ο Ηρόδοτος, ο Γιούχτας και ο ΠΟΑ. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα πάντως με ποιότητα και είναι απρόβλεπτο. Έχουν έρθει σκορ που δεν τα περιμέναμε.

mirrorsports.gr