Κατηγορίες
Τοπικό

Αγωνιστικές δοκιμασίες διαιτητών ποδοσφαίρου Κρήτης στα Χανιά

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Χανίων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι επαναληπτικές αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιωματούχων διαιτησίας από την Κρήτη, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Οι δοκιμασίες αφορούσαν διαιτητές – βοηθούς 3ης κατηγορίας και υποψήφιους βοηθούς 3ης κατηγορίας, διαιτητές και υποψήφιους διαιτητές προχωρημένου Σταδίου Κ4, γυναίκες διαιτητές – βοηθούς αξιολογημένες και υποψήφιες όλων των κατηγοριών και όσους διαιτητές – βοηθούς 2ης κατηγορίας δεν είχαν επιτύχει στα αγωνιστικά τεστ των σεμιναρίων της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ παρευρέθηκαν στα Χανιά ο επικεφαλής για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο (Grassroots Manager) κ. Σταύρος Μάνταλος, η Υπεύθυνη Γυναικείων Διοργανώσεων κ. Ελένη Λαμπαδαρίου και ο Εθνικός Γυμναστής Αξιωματούχων Διαιτησίας κ. Βασίλης Λώλης.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες:

-Στη διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων για την παραχώρηση του Σταδίου για να πραγματοποιηθούν οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών.

-Στο IASIS – Γενική Κλινική Γαβριλάκη Α.Ε. για την άμεση παραχώρηση του ασθενοφόρου και στον ιατρό κ. Χρήστο Φαναρίσιο για τις υπηρεσίες του.

-Στον κ. Περνιεντάκη Δημήτρη για την προσφορά νερών – χυμών .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *