Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

ΑΓΟΡ: Δήλωσε συμμετοχή στη Β’ Εθνική, αλλά παραμένουν δύσκολα τα πράγματα

Η προοπτική της συμμετοχής του στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ δεν έχει απομακρυνθεί για τον ΑΓΟΡ, παρά το γεγονός ότι σήμερα δήλωσε συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

Κι αυτό γιατί σήμερα έληγε η προθεσμία υποβολής της συμμετοχής, ωστόσο η ΕΟΚ αφήνει “παραθυράκι” στις ομάδες να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους μέσα στο επόμενο 20ήμερο.

Εκεί θα παιχτεί όλο το “παιχνίδι” για τον ΑΓΟΡ που ψάχνει εναγωνίως περίπου 180 χιλιάδες ευρώ από φίλους και χορηγούς της ομάδας για να κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα. Αλλιώς επιστρέφει στην ΕΚΑΣΚ μετά από μια 20ετία…

“Yπάρχουν άνθρωποι και επιχειρηματίες στο Ρέθυμνο που θέλουν να βοηθήσουν και κάποιοι έχουν δώσει κάποιες υποσχέσεις. Ωστόσο, έτσι όπως είναι η οικονομική κατάσταση, πώς μπορεί να είσαι σίγουρος”; , σημειώνει στο mirrorsports.gr ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Τέλος, όπως είχε ανακοινωθεί την περασμένη Παρασκευή, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, στέλνοντας μέιλ στη διεύθυνση info@rethymnobc.gr και γράφοντας το ονοματεπώνυμο τους, το ποσό που θέλουν να διαθέσουν και σε ποια κατηγορία επιθυμούν να τη δουν να αγωνίζεται την επόμενη περίοδο. Παράλληλα, η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνεται και τηλεφωνικά στο 6945154934.

Βασίλης Φουντουλάκης

mirrorsportschania@gmail.com