Κατηγορίες
Τοπικό

“Αγράμματος ποδοσφαιρικά ο Αυγενάκης!”

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου και μίλησε για το θέμα του Μητρώου, την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, τις ευθύνες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ πρότεινε και μία λύση για να παίξουν τα σωματεία ποδόσφαιρο.

Για το θέμα του Μητρώου είπε:

«Δεν ξέρει κανείς που θα πάμε, ο κ.Αυγενάκης έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Ελπίζουμε πως αύριο που θα συζητηθεί το θέμα στη Βουλή με την τροπολογία, θα βάλει νερό στο κρασί του. Ελπίζουμε πως θα καταλάβει πως δεν μπορεί να εκβιάζει έτσι όπως κάνει. Είτε με κάποια παράταση, μεγάλη παράταση, είτε με κάποια άλλη λύση. Ταλαιπωρούνται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτά που ζητάει ο κ.Αυγενάκης δεν μπορούν να γίνουν, δεν γνωρίζει, είναι αγράμματος ποδοσφαιρικά.

Δεν μπορεί να ζητάς ισότητα μεταξύ άνισων, αυτό είχε πει ο Αριστοτέλης. Θα πρέπει να καταλάβει πως το Μητρώο είναι στην σωστή κατεύθυνση αλλά όχι με αυτό τον Γολγοθά. Επειδή ο κ.Αυγενάκης θέλει να ελέγξει τις ψήφους των Σωματείων, μετά τις Ενώσεις και κατ’ επέκταση την ΕΠΟ, δεν μπορεί να επιβάλλει με αυτόν τον τρόπο να μπει στο Μητρώο. Αύριο είναι μια κρίσιμη μέρα, με την τροπολογία που έχει υποσχεθεί ο Αυγενάκης. Στο Ηράκλειο δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουν μπάλα τα μισά σωματεία, ή θα παίξουν όλοι ποδόσφαιρο ή δεν θα παίξει κανένας. Η τροπολογία πρέπει να αφορά το σύνολο των σωματείων, ας δώσει μια παράταση μέχρι το τέλος της σεζόν για να βοηθηθούν τα σωματεία. Να δοθεί η ευκαιρία να γίνουν κάποια πράγματα με σκοπό να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο κ.Αυγενάκης στερεί την διασκέδαση από τους ανθρώπους της επαρχίας, που κάθε Κυριακή το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση για την επαρχία, δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *