Κατηγορίες
Basket Corner

Αιχμές του Λιόλιου για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την ΕΟΚ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, άφησε αιχμές για τις έως τώρα σχέσεις της Ομοσπονδίας με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ εμφανίστηκε ανοικτός σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του νέου προέδρου της ΕΟΚ:

«Είχαμε επαφή, βρεθήκαμε και επικοινωνήσαμε. Είναι fan της Εθνικής, πιο fan από όλους μας. Είναι γεννημένος νικητής και η Εθνική ομάδα που θα γίνει θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα είμαστε περήφανοι γι’ αυτή. Είναι ενθουσιασμένος με τη συνολική εξέλιξη. Φανταστείτε ότι βγήκε MVP και πήρε πρωτάθλημα, αλλά δεν πέρασε καν από την Ομοσπονδία. Αυτό λέει πολλά, σε πολλά επίπεδα. Είναι ταπεινός, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να φτάσεις τόσο ψηλά και να μείνεις ταπεινός. Η προσωπικότητά του είναι που τον ξεχωρίζει. Μας κάνει περήφανους που γυρίζει παντού με την ελληνική σημαία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αξιοποίηση. Κάποτε ήταν ο Γκάλης που μας ενέπνευσε όλους. Το είπε χθες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ότι ο Γκάλης έδωσε τη σκυτάλη στον Σπανούλη κι αυτός σε εκείνον. Ο Γιάννης είναι φάρος και ο φάρος στις ζωές μας είναι ένας», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το αν θα αξιοποιηθούν Γκάλης και Γιαννάκης: «Είχα επικοινωνία με τον Νίκο Γκάλη και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Η ομοσπονδία ενώνει και είναι ανοιχτή σε φάρους. Και θα χαρούμε πολύ αν όλοι αυτοί οι φάροι μαζί ανοίξουν ταυτόχρονα».

ertnews.gr