Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας: Επίσκεψη στο “Loca cafe” για την Κ16

Συνάντηση πριν το παιχνίδι της 15ης Αγωνιστικής είχε η ομάδα Κ16 της «Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας» στo «Loca Café» προσκεκλημένη από τους ιδιοκτήτες Στέλιο Μπουρδάκη και Χρήστο Πασπάτη.

Οι ιδιοκτήτες του «Loca Café» εδώ και καιρό είχαν προσκαλέσει τα παιδιά της ομάδας για να τα επιβραβεύσουν για την φετινή τους αγωνιστική εικόνα και την πορεία τους στο πρωτάθλημα.🏆🥇⚽️

Άλλωστε ο Στέλιος Μπουρδάκης ως αντιπρόεδρος της ένωσης ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ/ΔΑΑΟΧ ομάδας που συνεργάζεται η Ακαδημία, παρακολουθεί την πρόοδο των ποδοσφαιριστών βλέποντας ποιά από αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν να βρεθούν κάποια στιγμή και στην ανδρική ομάδα. 🤼🥇⚽️

Μερικές μέρες πριν εκ μέρους της διοίκησης ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας είχε βραβεύσει το «Loca Café» αναγνωρίζοντας την σημαντική βοήθεια του προς το σωματείο τα τελευταία χρόνια!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον πρόεδρο της Ακαδημίας Σπύρο Αποστολάκη τόσο στην επιχείρηση Loca Café όσο και προσωπικά στους κ. Στέλιο Μπουρδάκη και κ. Χρήστο Πασπάτη για την υποστήριξη τους, αποδεικνύοντας ότι οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν και πρέπει να στηρίζουν τον αναπτυξιακό αθλητισμό, συμβάλλοντας έτσι στο μέλλον και στην υγεία των παιδιών μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *