Κατηγορίες
Υποδομές

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας: Κι άλλος ποδοσφαιριστής στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού!

Ο ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας Αχιλλέας Παπαγεωργίου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρου του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας / Σχολή Ολυμπιακού στα Χανια:

Μετά τον τερματοφύλακα Στέργιο Γυπαράκη, ο οποίος είχε κληθεί από τον Υπεύθυνο Scouter του Ολυμπιακού στην Κρήτη Γιώργο Κοκολάκη και ο συμπαίκτης του από την Κ16 Αχιλλέας Παπαγεωργίου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού για μια εβδομάδα.

Ο Αχιλλέας, που σημειωτέων είναι γεννηθείς το 2009 και παρακολουθείται καιρό από τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, κλήθηκε να συμμετέχει στην προετοιμασία της Κ14 της κεντρικής Ακαδημίας στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, όπου εντάχτηκε στην ομάδα και ακλούθησε την προετοιμασία για μια ολόκληρη εβδομάδα παίζοντας και στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός έχει καλέσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Είχε κληθεί ξανά πριν από περίπου δυο χρόνια να συμμετέχει σε ένα πενθήμερο τουρνουά με την τότε ομάδα της Κ 12 του Ολυμπιακού, αλλά εξαιτίας της ακύρωσής του λόγω της πανδημίας , δεν μπόρεσε να συμμετέχει.

Αυτή την φορά ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να ζήσει μια ολόκληρη εβδομάδα μαζί με τα παιδιά της Κ14 του Ολυμπιακού, να προπονηθεί μαζί τους και να αφήσει πραγματικά εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλους τους προπονητές και υπεύθυνους Scouting της κεντρικής Ακαδημίας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να κανονιστεί άμεσα και ο τρόπος που θα ανεβαίνει σταδιακά όλη την χρονιά για να συμμετέχει σε προπονήσεις αλλά και σε παιχνίδια της συγκεκριμένης ομάδας για να παρακολουθείται από κοντά η εξέλιξή του!!!

Το σωματείο μας εύχεται καλή αγωνιστική πορεία στον Αχιλλέα!!!

Επίσης εύχεται και στα υπόλοιπα ταλαντούχα παιδιά του τμήματος της Κ16 να συνεχίσουν με εργατικότητα, υπομονή και αφοσίωση, να θέτουν και να κατακτούν υψηλούς στόχους στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή τους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *