Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ακαδημία Σούδας: Ανανέωση και αναβάθμιση για Παπαγεωργίου και Τζατζιμάκη

Ο Αντώνης Παπαγεωργίου αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας. Τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Τζατζιμάκης.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Σούδας:

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ανακοινώνεται ότι το Δ.Σ. του σωματείου ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του και στα πλαίσια της μέχρι σήμερα αγαστής συνεργασίας με τον Αντώνη Παπαγεωργίου και το Γιώργο Τζατζιμάκη έλαβε τις ακόλουθες ομόφωνες αποφάσεις :

1) Ανανέωση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Αντώνη Παπαγεωργίου ο οποίος από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Ακαδημίας.

Ο Αντώνης Παπαγεωργίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ακαδημία αφού βρίσκεται στο τιμόνι της με επιτυχία απο την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα προσφέροντας ακούραστα και με συνέπεια τις υπηρεσίες του, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και τη βελτίωσή της αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ακαδημία και θα συνεχίσει όσο ο ίδιος το επιθυμεί να προσφέρει ως Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας. 

2) Ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Τζατζιμάκη, ο οποίος από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, καθώς και καθήκοντα προπονητή του Τμήματος Κ-16 της Ακαδημίας συνεχίζοντας να προσφέρει με ζήλο, αφοσίωση και επαγγελματισμό τις υπηρεσίες του σε ότι καθήκον του ανατέθηκε μέχρι και σήμερα.

Ο Γιώργος Τζατζιμάκης είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA D, UEFA C, UEFA B καθώς και κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή ποδοσφαίρου επιπέδου UEFA B από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Επίσης, είναι κάτοχος των παρακάτω διπλωμάτων & πιστοποιητικών:

 • 1st Coerver Coaching Athens Youth Diploma
 • 2nd Coerver Coaching Youth Diploma
 • Football Diploma in Football Medicine
 • FIFA11+ Injury Prevention Programme Certificate
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με τίτλο «Performance Analysis – Βιντεοανάλυση για την Ανάλυση Απόδοσης των Ποδοσφαιριστών» (Α.Π.Θ.)
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με τίτλο «Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών» (Α.Π.Θ.)
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με τίτλο «Προπονητική επιβάρυνση και φυσική κατάσταση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο – Από την επιστήμη στην πράξη» (Α.Π.Θ.)
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με τίτλο «Scouting στο Ποδόσφαιρο» (Α.Π.Θ.)
 • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης με τίτλο «Anti-Doping values in Coach Education Training» (University of Hull)
 • Certificate in Football Tactical Analyst (Barça Innovation Hub – Universitas)
 • Certificate in Advanced Football Tactical Analysis (Barça Innovation Hub – Universitas)

Η πρώτη του ενασχόληση με την προπονητική στις αναπτυξιακές ηλικίες ξεκίνησε το 2013 από την ομάδα του Α.Γ.Γ.Σ. Ιδομενέα Γαλατά όπου και έγινε διπλωματούχος προπονητής UEFA C.
Στην συνέχεια από το 2014 μέχρι και το 2019 διετέλεσε προπονητής στην ακαδημία του Ηρακλή Νεροκούρου περνώντας από όλα τα ηλικιακά επίπεδα, ενώ τη σεζόν 2017-2018 ήταν προπονητής στην ομάδα του Νέου Ηρακλή Νεροκούρου 2014 στη Β’ Ε.Π.Σ.Χ.
Από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής στην Α.Π. Σούδας ως προπονητής της Κ16 αλλά και μικρότερων ηλικιακά τμημάτων.
Ακόμα, διατέλεσε ως πρώτος προπονητής και καθοδήγησε την ομάδα του Άρη Σούδας στην παραμονή της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 2020-2021.

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *