Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ακαδημία Σούδας: Ολοκληρώθηκε το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Δικτύου ΑΕΚ 2022-23

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2022-23, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17-18 Ιουνίου 2023 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. Στο σεμινάριο συμμετείχε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Γιώργος Τζατζιμάκης και ο προπονητής Δημήτρης Φούρλας.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ και το συντονισμό του είχε ο προπονητής Στέλιος Ορφανίδης σε συνεργασία με τον διοικητικό υπεύθυνο Λεωνίδα Χατζημιχάλη λόγω της απουσίας του Ηλία Κυριακίδη, αφού το διήμερο συνέπεσε χρονικά με τη σχολή προπονητών UEFA Pro στη Θεσσαλονίκη, την οποία παρακολουθεί ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ. 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου εκπονήθηκε με την επιμέλεια του κ. Κυριακίδη σε συνεργασία με τα στελέχη του επιτελείου της Ακαδημίας της ΑΕΚ, αλλά και με τους επικεφαλής των συνεργαζομένων ακαδημιών. 

Για μία ακόμα φορά, η διάδραση και η συνεκπαίδευση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του σεμιναρίου, καθώς οι αξιολογήσεις των παιδιών τη δεύτερη μέρα έγιναν από τους προπονητές της κεντρικής Ακαδημίας και του Δικτύου, ενώ και οι προπονητές του Δικτύου αξιολογήθηκαν από τους επιτελείς της Ακαδημίας της ΑΕΚ

Την πρώτη εισήγηση έκανε η Αθλητική Ψυχολόγος της Ακαδημίας της ΑΕΚ Φρόσω Πατσού, με θέμα «Ο Ρόλος του Προπονητή στις Αναπτυξιακές Ηλικίες».
Η πρώτη μέρα, μετά την εισήγηση της κας Πατσού, αναλώθηκε σε πρακτικά θέματα, με αντικείμενο τις προπονητικές μονάδες των ομάδων Κ12 και Κ14. Την δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε αγώνας μεταξύ ομάδων Κ12 του Δικτύου αλλά και αγώνας της Κ14 της ΑΕΚ με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Μετά από κάθε αγώνα ακολούθησε ατομική αξιολόγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών από το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας, το τμήμα scouting και τους προπονητές του Δικτύου.

Στη δραστηριότητα καταγραφής ικανοτήτων, που αφορούσε παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2010 & 2011, συμμετείχαν απο την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας οι ποδοσφαιριστές Δήμου Νικόλαος, Μαναρώλης Ιωάννης, Πυροβολάκης Ευτύχιος του 2010 και οι Οικονομάκης Γεώργιος, Πυροβολάκης Γεώργιος, Φώτης Δαβιδ, Χιώτης Σταμάτιος του 2011.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του Δικτύου για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία σε όλη τη διάρκεια του εποικοδομητικού 3ου επιμορφωτικού σεμιναρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *