Κατηγορίες
Τοπικό

Ακαδημίες Ακρωτηρίου: Επιτυχημένη και εποικοδομητική η επίσκεψη του Άρη στα Χανιά!

Η Μακεδονία και η Κρήτη είχαν πάντα μια ιδιαίτερη σχέση και αυτό επιβεβαιώθηκε και το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου, κατά την επίσκεψη του Άρη στα Χανιά και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.


Ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του ARIS F.C., Γιώργος Κολτσίδας και ο προπονητής του δικτύου μας Γρηγόρης Παπαδόπουλος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των ακαδημιών του Πανακρωτηριακού και να σχεδιάσουν μαζί με την διοίκηση του συλλόγου ένα σταθερό πλάνο συνεργασίας.
Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου πέρα από την ποδοσφαιρική εκπαίδευση των αθλητών φροντίζουν και για την παιδαγωγική τους ανάπτυξη, έχοντας μια φιλοσοφία οργάνωσης και λειτουργίας που αποτελεί πρότυπο για όλες τις ακαδημίες. Όπως αναφέρει ο Άρης: “Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Ροζάκη, τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη και όλους τους προπονητές για την υπέροχη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία”.

Αντίστοιχα, ευχαριστήριο εξέδωσε και ο Πανακρωτηριακός:

Τα Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού, της Ε.Θ.Κ. και των Λεόντων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν, όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του 1ου Aris Soccer School στο γήπεδο Καθιανών. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους:

  1. Τον μεγάλο μας χορηγό την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ, που είναι συνοδοιπόρος σε κάθε δράση μας!
  2. Το ξενοδοχείο Areti Suites στα Καθιανά!
  3. Το μεζεδοπωλείο ”Ραχάτι” στα Κουνουπιδιανά!
  4. Το ψητοπωλείο ”Τα Γουρουνάκια” στα Κουνουπιδιανά!

Η πρώτη επίσκεψη της ΠΑΕ Άρης και των υπευθύνων της στα Χανιά, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την βοήθεια των προαναφερομένων επιχειρήσεων και των ιδιοκτητών τους, η στήριξη των οποίων μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τις δράσεις μας, με στόχο το καλό των παιδιών του Ακρωτηρίου και όχι μόνο!

Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς των παιδιών μας, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ακολούθησαν το πρόγραμμα, με τα παιδιά να δίνουν να δίνουν το παρόν μαζικά, απολαμβάνοντας τη διαδικασία!

Για τα Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Πανακρωτηριακού

Νίκος Ροζάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *