Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αλέκος Βοσνιάδης: “Σε καλό δρόμο για να συνεχίσω στα Χανιά. Αισιόδοξοι ότι θα παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ”

Συγκρατημένα αισιόδοξος περί αναδιάρθρωσης ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Συγκρατημένα αισιόδοξος περί αναδιάρθρωσης ο Αλέκος Βοσνιάδης.

Στο “θέατρο του παραλόγου” της Σούπερ Λιγκ 2 αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα του, τα Χανιά πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο προπονητής των “μπλε”, Αλέκος Βοσνιάδης.

Σε συνέντευξή στο ραδιόφωνο Γαύδος FM 88,8 και στον δημοσιογράφο Βασίλη Φουντουλάκη, τόνισε ότι οι συζητήσεις με τη διοίκηση είναι σε καλό δρόμο για να ανανεωσουν τη συνεργασία του, ενώ επεσήμανε ότι οι εξελίξεις θα πρέπει να “τρέξουν” για να γνωρίζει η ομάδα, σε ποια κατηγορία θα παίξει του χρόνου.

Δείτε τα σημαντικότερα που είπε στη συνέντευξή του ο Αλέκος Βοσνιάδης:

Ένα σχόλιο για την κατάσταση που επικρατεί στη Σούπερ Λιγκ 2: Πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους. Έχουμε τη θέση για να κάνουμε την άνοδο. Κάναμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Περιμένουμε την αναδιάρθρωση πλέον για να ανέβουμε.Ακούμε διάφορα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αλλάξουμε κατηγορία.

Για την καλή πορεία των Χανίων: Θέλαμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Με τη φόρμα και τη φόρα που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε την άνοδο. Τουλάχιστον κρατήσαμε την τρίτη θέση. Ας ελπίσουμε ότι οι αποφάσεις θα μας οδηγήσουν στη Σούπερ Λιγκ.

“Πρέπει να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε”

Για το γεγονός ότι παρατείνεται η συζήτηση για την αναδιάρθρωση: Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο. Το τι θα γίνει θα λυθεί στις αίθουσες αποφάσεων. Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν γρήγορα. Οι μέρες τρέχουν. Πρέπει να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Να ξέρουμε πώς θα σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά. Ευχή μας να σχεδιάσουμε την ομάδα για τη Σούπερ Λιγκ.

Για το γεγονός ότι σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές χώρες, η ελληνική Β’ Εθνική έχει πάντοτε προβλήματα: Η Σούπερ Λιγκ 2 ξεκινά καθυστερημένα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να υπάρχουν δύο κατηγορίες, ένα και δύο, που θα είναι με ένα καθεστώς και με κεντρική διαχείριση. Θα υπάρχουν “ντε φάκτο” έσοδα για τις ομάδες. Η φετινή χρονιά ίσως οδηγήσει σε καλύτερες αποφάσεις.

“Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία…
                                                                                     …και η διοίκηση και εγώ”

Για το αν έχει υπάρξει μια πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση για ανανέωση συνεργασίας τους: Καταρχάς το κλίμα είναι θετικό και υπάρχει διάθεση να συνεχίσουμε. Οι μέρες είναι λίγες και πρέπει να τρέξει ο σχεδιασμός. Έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα από πέρυσι. Η ομάδα είναι σε θέση διεκδίκησης της ανόδου. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και η διοίκηση και εγώ, άρα το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε.

Για το τι θα συμβεί και το πώς θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά το ενδεχόμενο να μην ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ: Υπάρχει εμπειρία από τη διοίκηση και από τη δική μας πλευρά να λειτουργήσουμε όπως πρέπει. Από πέρυσι τα Χανιά έχουν αλλάξει επίπεδο. Το λέγαμε ότι από φέτος θα δούμε κάτι εξαιρετικό. Υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση και τον κ. Ροκάκη. Θα είμαστε πανέτοιμοι και στο αρνητικό σενάριο. Υπάρχει καλός κορμός και θα χρειαστούν μικρές προσθαφαιρέσεις. Θα ξαναδιεκδικήσουμε πιστεύω, την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Θα βελτιωθούν πράγματα αλλά η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο οργάνωσης.

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα που τερμάτισε πρώτος: Ήταν μια έτοιμη και πολύ καλή ομάδα. Κράτησε το ρόστερ της. Φτάνοντας στο τέλος, με τη διαφορά που είχε ήταν ξεκάθαρο φαβορί. Μας μένει ένα “αλλά” γιατί δεν μπήκαμε να παίξουμε τα play off. Τα Γιάννενα ήταν η καλύτερη ομάδα. Χάσαμε την ευκαιρία να δούμε ωραία ματς στα play off μεταξύ πολύ καλών ομάδων.

Για τα Χανιά που έχασαν βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος: Χάσαμε βαθμούς στην αρχή. Η διακοπή μας διέλυσε μετά την πρώτη αγωνιστική. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Ήρθαν κατευθείαν τα ντέρμπι, βαριά παιχνίδια και δεν ήμασταν έτοιμοι. Το Νοέμβριο ελήφθησαν αποφάσεις και βρήκαμε την ηρεμία μας με συνέπεια τα καλά αποτελέσματα.