Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλέξης Κούγιας: “Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος”

Αγριεμένος (ξανά) ο Κούγιας με όποιους θεωρεί ότι τον συκοφαντούν.

Τι δηλώσει σε ανακοίνωσή του:

δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «βυσσινί»: «Μου έστειλαν ένα ηχητικό απόσπασμα από την εκπομπή του κ. Παχάκη στην ΕΡΑ Σπορ, στην οποίο συμμετείχε και ο εκπρόσωπος τύπου της Δόξας Δράμας επί εποχής Μπύρρου, δημοσιογράφος της ΕΡΑ Σπορ, Δημήτρης Λουκάκης, όπου και οι δύο έκαναν ένα σχόλιο για μένα. Και στους δύο στέλνω ένα μήνυμα: Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος.

Όποιος δεν τηρεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία και δεν μεταφέρει αυτούσιες τις τοποθετήσεις του προσώπου για τον οποίον γίνεται το σχόλιο, ώστε να μπορεί ο ακροατής να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, εκτός του ότι είναι πειθαρχικό αδίκημα το οποίο τιμωρεί η ΕΣΗΕΑ ή ο ΠΣΑΤ εφόσον είσαι μέλος τους, όταν αυτό που λες δυσφημεί το θιγόμενο πρόσωπο, το πληρώνεις πολύ ακριβά και στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια. Η υπομονή και η ανοχή μου έχουν εξαντληθεί.

Το γνωρίζω ότι είμαι ιδιαίτερα ενοχλητικός για τη “συμμαχία”, το γνωρίζω ότι έχουν στοχοποιήσει την ομάδα μου και εμένα λόγω της επαγγελματικής μου σχέσεως με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, αφού είμαι δικηγόρος του MEGA, του ONE CHANNEL, του Βήματος, των Νεών και του πρακτορείου διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ, αλλά θα υπενθυμίσω ότι όποιος προσπάθησε να μου κάνει κακό, χωρίς εγώ να τον έχω πειράξει, καταστράφηκε και επαγγελματικά και οικονομικά και κοινωνικά.

Ας κάνουν μία αναδρομή και θα δουν και ότι ορισμένοι πήγαν και φυλακή. Όλοι τους δε εξαφανίστηκαν από το ποδόσφαιρο, ενώ εγώ είμαι ιδιοκτήτης ομάδος από το 1981 και θα είμαι μέχρι εγώ να το αποφασίσω να φύγω, κάτι που δεν είναι στις προθέσεις μου για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον».