Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Alternatives Εργοτέλη: “Το ταβάνι δεν έχει φανεί ακόμα”

Ακόμα μια …κριτική των οργανωμένων του Εργοτέλη στην ομάδα τους.

Αναλυτικά:

Με μάτια κιτρινόμαυρα και οπαδικά…

Το διπλό στην Ιεράπετρα δεν είναι τεράστιο επειδή ήρθαν οι 3 βαθμοί μόνο. Είναι τεράστιο επειδή αυτοί οι βαθμοί πάρθηκαν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, δηλαδή χωρίς να μπορέσει η ομάδα να παίξει στα ίσα, όπως ξέρει, με το ποδόσφαιρο που ξέρει και να νικήσει. Γι’ αυτό και δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή κριτική επί του αγωνιστικού. Τα 8 μποφόρ σε εμποδίζουν να σταθείς όρθιος. Παρόλα αυτά, πάμε να δούμε κάποια λίγα:-Στο πρώτο ημίχρονο, που “είχες τον άερα”, έκανες 4-5 φάσεις, έβαλες ένα γκολ, όμως έπρεπε να το έχεις τελειώσει δεδομένου ότι στο δεύτερο ημίχρονο “θα είχαν” αυτοί τον αέρα.

– Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο η αμυντική λειτουργία της ομάδας άγγιξε το τέλειο. – Αποκρούστηκαν επιτυχώς όλες οι στημένες φάσεις.

– Ήταν παροιμιώδης η ένταση της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως και τα ψυχικά αποθέματα όσων έπαιξαν βασικοί και όσων μπήκαν αλλαγή.

– Τα λάθη που έγιναν δεν τα κρίνουμε καθώς είναι φυσιολογικό σε τέτοιες συνθήκες να γίνουν πολλά λάθη. Αυτά τα λίγα για το ματς στην Ιεράπετρα. Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή σε καμία περίπτωση δεν θα είναι το ίδιο.

Χρειάζονται όλα τα στοιχεία που είχες στην Ιεράπετρα σε συνδυασμό όμως με τα στοιχεία που έχει δείξει η ομάδα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ομάδα δείχνει να έχει μέταλλο, δείχνει να έχει τα ψυχικά αποθέματα, δείχνει να φτιάχνει ηγέτες, δείχνει να έχει ετοιμοπόλεμους μαχητές, δείχνει να βάζει στη μάχη και άλλους (Ντεμπούτο Κόλα, παίχτη προερχόμενου από τις ακαδημίες).

Το ταβάνι δεν φαίνεται ακόμα.