Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Αν και …ελέω κορωνοϊού, δίκαιος πρωταθλητής ο Άρης Σούδας

Το σήκωσε απόλυτα δίκαια, αν και … απότομα λόγω κορωνοϊού.

Στις 7 Μαρτίου ήταν το τελευταίο μας άρθρο που αναφέραμε ότι ο Άρης Σούδας από τελειωμένος, έγινε… φαβορί για τον τίτλο.

Ποιος το περίμενε ότι λίγες μέρες μετά θα άρχιζε αυτή η “ιστορική” από κάθε άποψη και …βασανιστική περίοδος της “καραντίνας” λόγω του κορωνοϊού. Εξάλλου όταν γράφαμε εκείνες τις γραμμές, ποτέ δεν πιστεύαμε ότι η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ που προηγήθηκε, με τον Άρη Σούδας να θριαμβεύει απέναντι στην Παλαιόχωρα (4-1), θα αποτελούσε, εν τέλει, και την τελευταία του πρωταθλήματος. Ο ιός ήταν ήδη απειλητικός….

Μετά από μεγάλη αναμονή και στη συνέχεια, ζυμώσεις επί ζυμώσεων, φτάσαμε στις αποφάσεις. Οριστικό τέλος στα τοπικά πρωταθλήματα! Η είδηση ήρθε ως Ανάσταση στη Σούδα, που αυτομάτως ανακηρρύχθηκε πρωταθλήτρια της φετινής Α’ ΕΠΣΧ, αφού υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία των έτερων διεκδικητών, Παλαιόχωρας και Απόλλωνα (που η δική τους ισοβαθμία από την άλλη σήκωσε πολλή κουβέντα για το ποιος υπερτερεί, αλλά εμείς -συγνώμη κιόλας- δεν θα ασχοληθούμε ακόμα).

Μπορεί ο Άρης Σούδας να πήρε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία και εξαιτίας της διακοπής του τοπικού λόγω του κρωνοϊού, ωστόσο, εκφράζοντας προσωπική άποψη, είναι ο απόλυτα δίκαιος πρωταθλητής, απέναντι σε εξαιρετικές ομάδες!

Γιατί; Γιατί γύρισε “τούμπα” τα προγνωστικά και με απίστευτο “τσαμπουκά” εκεί που έκαιγε (όπως λέμε) η μπάλα, βρέθηκε από τρίτος, πρώτος, νικώντας δίκαια και τον Απόλλωνα και την Παλαιόχωρα στα μαζεμένα ντέρμπι.

Πλέον, ο Άρης Σούδας που θα παίξει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (πώς θα είναι αυτό, σε τι συνθήκες υγειονομικές και οικονομικές ένας θεός ξέρει), θα πρέπει να προετοιμαστεί καταλλήλως για να σταθεί ανταγωνιστικός στην πρόκληση.

Όπως εξάλλου δήλωσε το Flashnews.gr ο πρόεδρος του Άρη Σούδας, Νίκος Κλωθάκης: “Θα είναι δύσκολες εποχές για όλους μας. Είμαστε μία παρέα στη διοίκηση που συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί και θα κυμανθούμε στα ίδια επίπεδα. Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία. Θα στηριχθούμε ξανά στα δικά μας παιδιά, με λίγες προσθήκες, που ήδη ετοιμάζει την έκθεσή του ο κόουτς (Νίκος Μαναρώλης) για να συναντηθούμε τις επόμενες μέρες και να σχεδιάσουμε τη νέα σεζόν”.

Αναμένουμε λοιπόν…