Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Aν και κέρδισε στα Περιβόλια, ο Χαραλαμπίδης βλέπει τα Χανιά εκ των φαβορί για άνοδο

Δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων την επομένη της νίκης στα Περιβόλια.

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής των Τρικάλων, Απόστολος Χαραλαμπίδης και μίλησε για τους στόχους των Θεσσαλών.

O έμπειρος τεχνικός σημείωσε:

«Αν δεν κερδίζαμε θα ήταν άδικο και με βάση την εικόνα που δείξαμε απέναντι στα Χανιά. Ο στόχος είναι η παραμονή, καθώς έχουμε ένα πολύ νεανικό ρόστερ και με παιδιά που δεν έχουν ξανά παίξει στην κατηγορία. Του χρόνου θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό που έχουμε και αν ο πρόεδρος μας δώσει τα εφόδια για να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε αρκετά παιδιά από τη Θεσσαλία.

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πρώτη κατηγορία, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δοθούν οι ευκαιρίες. Μπορεί τα Χανιά να βρίσκονται χαμηλά, αλλά έχουν όλα τα φόντα για να πάρουν μπρος και να ανέβουν στην βαθμολογία. Από την αρχή αλλάξαμε πολλά, καθώς συνεχώς άλλαζε ο προγραμματισμός μας και περιμέναμε πότε θα δοθεί το οκ από τους ειδικούς για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Η αποχή αυτή σε φοβίζει για να μην χάσεις αρκετά παιδιά από τραυματισμούς. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό. Ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός, τα Χανιά και η Παναχαϊκή θα διεκδικήσουν την άνοδο, αλλά πάντα υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος».

πηγή: metrosport.gr