Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Αναχωρεί για το παγκόσμιο μεγάλων αποστάσεων ο Τρουλλινός

Μια νέα πρόκληση περιμένει τον Νίκο Τρουλλινό, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα (12/9) πρόκειται ν’ αναχωρήσει για το Βιβερόνε της Ιταλίας όπου θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων τεχνικής κολύμβησης κατηγορίας ανδρών – γυναικών και νέων – νεανίδων.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων μετέχει συγκεκριμένα στην αποστολή που ανακοινώθηκε για την Εθνική μας ομάδα, έχοντας δείξει και με τη συμμετοχή του στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ότι βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικότερα η σχετική ενημέρωση από την ΚΟΕ αναφέρει τα εξής:

Στην Ιταλία για το Παγκόσμιο Μεγάλων Αποστάσεων, η Εθνική μας ομάδα

Αναχωρεί την Δευτέρα (12/9), στο Βιβερόνε της Ιταλίας, η Εθνική μας ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Ανδρών – Γυναικών & Νέων – Νεανίδων, από τις 14 έως τις 16 του μήνα.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές /τριες:

ΑΝΔΡΕΣ: Αρμουτσής Μάριος (ΚΟ Καλαμαριάς), Κρεούζης Παναγιώτης – Γεώργιος (ΑΕ Χαϊδαρίου), Τρουλλινός Νικόλαος (ΝΟ Χανίων).

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Μητακίδη Δανάη (ΚΟ Καλαμαριάς), Τσίτουρα Σταματούλα (ΝΟ Αμφιθέας), Σάραγα Μαρία (ΑΝΟ Αργυρούπολης).

ΝΕΟΙ: Καλφίδης Ηλίας (ΚΟ Καλαμαριάς), Καραγιάννης Κωνσταντίνος (Ολυμπιάδα Ιωαννίνων), Μαντζάκος Γεώργιος (Γλαύκος Περιστερίου).

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Πλιάκου Χρυσάνθη (Ποσειδώνας Ιωαννίνων), Δούμα Μαριάννα (Πας Γιάννινα), Κουτουρούσιου Ζωή (ΚΟ Καλαμαριάς)

Μαζί τους η προπονήτρια του ΚΟ Καλαμαριάς Βίκυ Τσίκλη και ο Αλέξανδρος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Επιτροπής Τεχνικής Κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας CMAS και Τεχνικός Διευθυντής Τεχνικής Κολύμβησης της ΚΟΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *