Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αναδιάρθρωση: “Βροχή” οι … στηρίξεις στα Χανιά! Και “μπόνους” μια βουλευτική στήριξη

Πάνω που λέγαμε ότι στα Χανιά δεν υπήρξε ευρύτερη στήριξη για τα Χανιά, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ξάφνου ομάδες των Χανίων έβγαλαν ανακοινώσεις, επ’ αυτού.

Πάνω που λέγαμε ότι στα Χανιά δεν υπήρξε ευρύτερη στήριξη για τα Χανιά, στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ξάφνου ομάδες των Χανίων έβγαλαν ανακοινώσεις, επ’ αυτού.

Εκείνες που έβγαλαν είναι:

Άρης Σούδας:

“Ο Αρης Σούδας θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του προς την ομάδα των Χανίων στον αγώνα που δίνει για να βρεθεί στα “σαλόνια” της SUPER LEAGUE τη νέα περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας και οι φίλαθλοι των Χανίων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ανέκαθεν ο Αρης Σούδας είχε ενωτικό πνεύμα, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του χανιώτικου ποδοσφαίρου!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να ξαναδούμε SUPER LEAGUE στα Χανιά!”.

Αστέρας Χαλέπας:

Η διοίκηση του Αστέρα Χαλέπας συμμετέχει στην προσπάθεια της ομάδας των Χανίων, η οποία διεκδικεί την δίκαιη άνοδό της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το αυτονόητο να γίνει πραγματικότητα! Αν παιζόντουσαν οι αγωνιστικές που απέμεναν στη Σούπερ Λιγκ 2, τα Χανιά θα ήταν στη 2η θέση.

Γιατί να μη γίνει αυτό που πρέπει να γίνει;

Ευχόμαστε ολόψυχα τα Χανιά να ξαναβγούν στο προσκήνιο και το ποδόσφαιρο του Νομού μας να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ!

Θησέας Περιβολίων

Ο Θησέας Περιβολίων στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά για άνοδο στη SL που τόσο αξίζει. Για το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου ευχόμαστε να φιλοξενηθούν και πάλι αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο γήπεδό μας”.

Ομάδες Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ και Λέοντες)

Τα Δ.Σ.του Πανακρωτηριακού, της Ένωσης Θύελλα – Καμίνια και των Λεόντων, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους στην προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά να αγωνίζεται την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League όπου είναι και η θέση της.

Οι ομάδες μας, ως πρωτοπόροι του δικτύου Ακαδημιών, καλούν τους αρμόδιους φορείς να λάβουν την σωστή απόφαση και ευχόμαστε στην ΠΑΕ Χανιά να δικαιωθεί στον αγώνα που δίνει και να εκπροσωπήσει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο στην μεγάλη κατηγορία, εκπληρώνοντας ένα στόχο που επιθυμεί όλη η ποδοσφαιρική και φίλαθλη κοινή γνώμη του νομού μας!!!”.

Ηρακλής Νεροκούρου

Ο Ηρακλής Νεροκούρου εύχεται στην ομάδα του Νομού μας, τα Χανιά, να καταφέρουν να βρεθούν στη Super League, εκπληρώνοντας έτσι έναν στόχο που θέλουμε συνολικά όλοι οι Χανιώτες φίλαθλοι!

Καλούμε τα αρμόδια όργανα να δεχτούν το δίκαιο του αιτήματος των Χανίων και να δώσουν τη δυνατότητα στη δεύτερη καλύτερη ομάδα της φετινής Super League 2 να αγωνιστεί στην Super League 1 τη νέα χρονιά”.

Απόλλων Αγ. Ιωάννη

Ο Απόλλων Αη Γιάννη στηρίζει την προοπτική ανόδου της ομάδας των Χανίων στα σαλόνια της Super League. Το αίτημα της ομάδας των Χανίων αντανακλά ολόκληρου του οικοδομήματος για το χανιώτικο ποδόσφαιρο και ελπίζουμε ότι μετά από δύο χρόνια αυτό θα επιστρέψει εκεί που πρέπει να έχει θέση! Ευχόμαστε ευόδωση αυτής της προσπάθειας!”.

Γρανίτης

“Ευχόμαστε ολόψυχα να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα του ΑΟΧ και η χανιώτικη ομάδα να αγωνιστεί στη Super League! Με την πορεία της στο πρωτάθλημα που δυστυχώς δεν τελείωσε, έδειξε ότι η θέση της είναι εκεί!”.

Δόξα Παχιανών

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δόξα Παχιανών εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ Χανιά, για δικαίωση στο αίτημα της ανόδου στη Super League», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Δόξας ενώ τονίζονται ακόμα τα εξής:

«Από τη στιγμή που δεν επετράπη στην ομάδα να διεκδικήσει αυτό που φαινόταν ικανή εντός γηπέδου θα πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη μέσω αναδιάρθρωσης.

Ευχόμαστε η προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά να έχει ευτυχή κατάληξη και το χανιώτικο ποδόσφαιρο να επιστρέψει ξανά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλες από ομάδες…

Είχαμε όμως (έστω και πολύ καθυστερημένα) και μία βουλευτική…

Από τον Βουλευτή Χανίων ΝΔ, Μανούσο Βολουδάκη (στο facebook με το σήμα του ΑΟΧ να τη συνοδεύει!):