Κατηγορίες
Αυτοδιοίκηση

Ανακοινώνει ο Μαλανδράκης…

Αυτό που εδώ και μήνες φημολογείται αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Το ερώτημα που τίθεται είναι: “Θα είναι ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης υποψήφιος δήμαρχος Χανίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου 2023;”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ανακοίνωση (γραπτή και όχι με μορφή κάποιας συνέντευξης τύπου) θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την Καθαρά Δευτέρα (27/2). Πιθανότατα, μάλιστα, για να είναι και ο ίδιος “απόλυτα συνεπής” με όσα είχε πει – υποσχεθεί στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δηλαδή “οι ανακοινώσεις θα γίνουν μες στον Φεβρουάριο”, να προβεί σε αυτές την Τρίτη (28/2), τελευταία ημέρα του μήνα.

Πληροφορίες του Flashnews.gr πάντως από το περιβάλλον του δημάρχου Πλατανιά, αναφέρουν ότι αποτελεί για τον ίδιο, μια πολύ δύσκολη απόφαση και ότι, τη δεδομένη στιγμή, ο Γιάννης Μαλανδράκης δεν έχει οριστικοποιήσει στο μυαλό του, τι θα πράξει. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αφού οι αποφάσεις θα ληφθούν άμεσα, ωστόσο, επειδή πρόκειται για μια απόφαση “πολιτικής ζωής”, εξετάζονται σε σχέση με αυτήν, όλες οι παράμετροι.

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *