Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Ανακοίνωση ΚΕΔ για το Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β’: “Οι διαιτητές ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους”

Θέση για όσα έγιναν στο ματς της Καλλιθέας με τον Ολυμπιακό Β’ για τον Νότιο Όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 παίρνει με ανακοίνωσή της, η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αναφέρει:

Μετά το περιστατικό στον σημερινό αγώνα της Super League 2 στην Καλλιθέα, ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε αυτοπροσώπως με τους διαιτητές που είχαν οριστεί να τον διευθύνουν.

Έχοντας εξετάσει τα πλάνα της αναμέτρησης, είναι σαφές ότι οι διαιτητές έκαναν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος και χωρίς VAR η απόφαση δεν θα μπορούσε να αλλάξει. Ο βοηθός διαιτητής είδε μια εικόνα που θεώρησε ότι ήταν παράπτωμα χειρισμού της μπάλας με το χέρι. Οι διαιτητές  αποδέχονται την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις τους και ζητούν συγγνώμη για το λάθος τους.

Ως αποτέλεσμα η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει ήδη τους διαιτητές του αγώνα και θα λάβει για αυτούς τα κατάλληλα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα.

Η ΚΕΔ θα παρέχει επίσης πρόσθετη επιμόρφωση και  εκπαίδευση για να διασφαλίσει ότι το επίπεδο απόδοσης πληροί τις απαιτήσεις και τα πρότυπα που αναμένονται από όλους τους διαιτητές αυτού του επιπέδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *