Κατηγορίες
Άρης Σούδας

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του Άρη Σούδας

Παραμένει πρόεδρος ο Κώστας Τριλιράκης.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του καταστατικού και με την υπ’ αριθμ. 126/6-6-2024 ομόφωνη απόφαση του ΔΣ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τον Διοικητικό απολογισμό περιόδου 2023-24 , Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής περιόδου 2023-24, Έγκριση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2023-24, Προϋπολογισμό περιόδου 2024-25 και απαλλαγή των μελών ΔΣ από κάθε ευθύνη και Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Από τις αρχαιρεσίες προέκυψε και το νεο ΔΣ του σωματείου το οποίο με την υπ’ αριθμ. 125/2-7-2024 ομόφωνη απόφασή του συστάθηκε σε σώμα και απαρτίζεται από τους :

Τριλιράκης Κωνσταντίνος – Πρόεδρος ΔΣ, Κλωθάκης Δημήτριος – Αντιπρόεδρος, Πυροβολάκης Χαράλαμπος – Γενικός Γραμματέας, Τζανάκης Χαράλαμπος – Ταμίας, Τζουγανάκης Εμμανουήλ – Α’ Αντιπρόεδρος, Γαβαλάς Ευάγγελος – Β’ Αντιπρόεδρος, Ντακάκης Πολύδωρος – Αναπλ. Γενικός Γραμματέας, Γελασάκης Μάριος – Αναπλ. Ταμίας, Κατσαντώνης Μιχαήλ – Γενικός Αρχηγός, Κολιακουδάκης Δημήτριος – Αναπλ. Γενικός Αρχηγός, Πισσαδάκης Εμμανουήλ – Έφορος Υλικού, Κλωθάκης Νικόλαος – Μέλος, Καζάκος Εμμανουήλ – Μέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *