Κατηγορίες
Υπόλοιπα αθλήματα

Αναλαμβάνει τον Άρη Νίκαιας ο Γρηγοράκης

Κάλυψε την θέση του προπονητή ο Άρης Νίκαιας.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Γρηγοράκη βρήκε τον νέο του τεχνικό ο Άρης Νίκαιας μετά την αποχώρησή του Τάκη Μελετάκου από την προπονητική.

Ο Γρηγοράκης αποφάσισε πριν από λίγες μέρες να ολοκληρώσει την καριέρα του ως αθλητής και πλέον θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Άρη Νίκαιας από άλλο πόστο αυτό του προπονητή. Είναι επι σειρά ετών προπονητής στα ηλικιακά τμήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας και οι πρώτες δηλώσεις του νέου τεχνικού:

Μετά την αποχώρηση από την προπονητική του Τάκη Μελετάκου, την καθοδήγηση του αντρικού τμήματος αναλαμβάνει ο εδώ και περίπου μια δεκαετία αναπτυξιακός προπονητής του Συλλόγου μας Γιάννης Γρηγοράκης., του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο ίδιος ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή χάντμπολ, που με τιμούν με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά ιδιαίτερα τον επί μία 10 ετια προπονητή μου κ.Τάκη Μελετάκο που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την δυνατότητα να ακολουθήσω την προπονητική μου καριέρα. Ο Άρης Νίκαιας έχει ενιαία φιλοσοφία σε ηλικιακά και αντρική ομάδα, πλάνο το οποίο θα υπηρετήσω και με την αντρική ομάδα με ενθουσιασμό, αφοσίωση και πολλή δουλειά».

e-handball.gr