Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ανανεωμένο το 3 on 3 Basket φέτος στα Χανιά

Σε ένα νέο σημείο, στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων θα πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι, 4 και 5 Ιουλίου 2020, το καθιερωμένο πλέον στα Χανιά, 3 on 3 Basketball. Μια συνδιοργάνωση του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ, της ΕΚΑΣΚ και του Δήμου Χανίων.

Από πέρυσι, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης είχε προτείνει να γίνει η διοργάνωση στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, κάτι που δεν έγινε πράξη αφού υπήρχε η συγκυρία των Βουλευτικών εκλογών (ήταν εκλογικό τμήμα το σχολείο). Φέτος, η επιλογή αυτή γίνεται πράξη και το 3on3 θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Ανακαινίζεται το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο ΜΑΙΧ

Η ΕΚΟ σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ, όπου πρόεδρος είναι ο Χανιώτης πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Γλυνιαδάκης προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το πλάνο κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείται στο πλαίσιο της χορηγίας του φετινού πρωταθλήματος.

Mια επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους της ΕΚΟ, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ θα προκρίνουν 10 ανοιχτά γήπεδα ανά την Ελλάδα που απαιτούν ανακαίνιση και τα έξοδα ανακαίνισής τους αναλάμβάνει η ΕΚΟ.
Το πρώτο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ λοιπόν που “προκρίθηκε” να ανακαινιστεί είναι εκείνο του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ). Κατόπιν ενεργειών και του Χανιώτη Ανδρέα Γλυνιαδάκη αποφασίστηκε το πρώτο γήπεδο που θα ανακαινιζόταν θα ήταν κάποιο στα Χανιά.