Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Μασλαρινός που αποτέλεσε στόχο του ΟΑΧ

Για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Μασλαρινός. Αποτέλεσε εκ των βασικών στόχων του ΟΑΧ πριν καταλήξει στον Γιώργο Ρουμπελάκη.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του ανέφερε πως σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή δεν θα μπορούσε να μην είναι μέλος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά :

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Μασλαρινό, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Βασίλης Μασλαρινός συνεχίζει για έβδομη χρονιά στον Δικέφαλο ως προπονητής.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας, θα συνεχίσει να «κοουτσάρει» το τμήμα γυναικών του ΠΑΟΚ, το οποίο θα καθοδηγήσει στην Α’1 Εθνική κατηγορία καθώς και το τμήμα νεανίδων.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Βασίλης Μασλαρινός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα στο Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, Βασίλη Αγγελίδη, για την μέχρι τώρα στήριξη και εκτίμηση που μου δείχνουν. Μετά από μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά ακολουθεί ίσως η δυσκολότερη τα τελευταία χρόνια που βρίσκομαι στον Σύλλογο. Σε μία τέτοια στιγμή δεν θα μπορούσα να μην είμαι και εγώ μέλος αυτής της προσπάθειας. Εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους».