Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Αναπάντεχο πρόβλημα στο Αυστραλιανό Open!

Τη στιγμή που μόλις λίγες ημέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη της σεζόν τόσο στο ATP Tour (Delray Beach Open, Antalya Open) όσο και στο WTA Tour (Abu Dhabi Open), ένα αναπάντεχο πρόβλημα που πρόεκυψε στο Αυστραλιανό Open, απειλεί να τινάξει στον αέρα το γκραν σλαμ της Μελβούρνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος διαμερισμάτων που θα φιλοξενήσει τους αθλητές Westin Melbourne, αντιδρούν στην ανακοίνωση της Tennis Australia που θεωρούσε δεδομένη τη φιλοξενία των αθλητών στο προαναφερθέν συγκρότημα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι δεν έδωσαν ποτέ τη συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο και απειλούν ευθέως την Tennis Australia με την κίνηση νομικών διαδικασιών εις βάρος της.

Χαρακτηριστικά ένας από τους ιδιοκτήτες, ο Μαρκ Νίκολσον ανέφερε οργισμένος τα εξής: «Είναι απίστευτο το ότι μας έχουν φέρει προ τετελεσμένων και μιλάνε σαν να είναι μια κλεισμένη συμφωνία. Υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας της υγείας αλλά και νομικά ζητήματα που έχουν παραμεληθεί. Υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι στα εν λόγω διαμερίσματα των οποίων η υγεία βρίσκεται ενδεχόμενα σε κίνδυνο».

sports3.gr