Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανασχηματισμός και τα “προγνωστικά” για Αυγενάκη

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο κυβερνητικός ανασχηματισμός.

Όπως μάλιστα αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτός αναμένεται να πραγματοποιηθεί ίσως και εντός της εβδομάδας που εισερχόμαστε, εντός δηλαδή των επόμενων ολίγων ημερών.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Υφυπουργικό θώκο του αθλητισμού.

Είναι γνωστό τοις πάσιν ότι, εξ αρχής, ο Λευτέρης Αυγενάκης θεωρούνταν εκ των “φαβορί” προς αντικατάστασή του, ωστόσο, ο “μεγάλος” ανασχηματισμός, για πολλούς λόγους καθυστέρησε, αφού η σκληρή πραγματικότητα και …επικαιρότητα, άλλαξε πολλές φορές την επιθυμία του πρωθυπουργού.

Επειδή ωστόσο, βρισκόμαστε “προ των πυλών” του πρώτου μεγάλου ανασχηματισμού της κυβέρνησης, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Υφυπουργείο αθλητισμού. Φυσικά ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με τυχούσες “ζυμώσεις” που θα προκύψουν, ενώ δημοσιεύματα άλλα αναφέρουν ότι στο περιβάλλον του Ηρακλειώτη Υφυπουργού υπάρχει σχεδόν η βεβαιότητα ότι θα παραμείνει στη θέση του.

Σε κάθε περίπτωση, ο επερχόμενος ανασχηματισμός αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον και στον αθλητισμό που, λόγω και του Covid-19, αποτελεί ένα εξόχως σημαντικό “κεφάλαιο”, αλλά το ίδιο αναμένεται και για την Κρήτη όπου στο κομμάτι των υποδομών είναι σαφές ότι, μάλλον υπήρξε μια “ανισορροπία”…

Σε ό,τι αφορά άλλους κρητικούς υπουργούς, δεδομένη θεωρείται η παραμονή Πλακιωτάκη στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ενώ μάλλον “αποχαιρετά” το υφυπουργείο Παιδείας (στον τομέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), ο Χανιώτης Βασίλης Διγαλάκης.

Οι αποφάσεις πάντως είναι στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη…

mirrorsports.gr