Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ανατροπή – Μένει ο Τριανταφύλλου πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΧ

Αρχικά δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Γιώργου Τριανταφύλλου από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων.

Μέσα στη Δευτέρα (21/1), σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, έγιναν οι απαραίτητες συναντήσεις, ένθεν κακείθεν, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΧ (ειδικά) Κώστα Κωνσταντινίδη να έχει πάρει “επάνω του” την κατάσταση, ώστε ο Γιώργος Τριανταφύλλου να διατηρηθεί στο πόστο του, παρά την ανακοίνωση του τελευταίου, την Κυριακή, ότι παραιτείται, εξαιτίας γεγονότων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο των Μουρνιών, νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Η επιχειρηματολογία του προέδρου και μελών της ΕΠΣΧ αλλά και η δεδομένη επιθυμία των ίδιων των διαιτητών που είναι στο “δυναμικό” της Ένωσης, μετέπεισαν τον Γιώργο Τριανταφύλλου ώστε να παραμείνει στο πόστο του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου και …βλέποντας και κάνοντας από κει και πέρα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα έγιναν, πείστηκε να ολοκληρωθεί τουλάχιστον η φετινή χρονιά με το συγκεκριμένο “status”, καθώς θεωρείται ότι ήδη έχουν γίνει βήματα μπροστά σε ό,τι αφορά τη χανιώτικη διαιτησία τα οποία, καλό θα ήταν και να συνεχιστούν και να υπάρχει μια σταθερή και αδιατάραχτη ροή, χωρίς να ανατραπούν οι ισορροπίες.

Από κει και πέρα μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων, σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τα τοπικά πρωταθλήματα των Χανίων, τα οποία, δείχνουν (με κάποιες εξαιρέσεις) να εξελίσσονται ομαλά φέτος και με τον κόσμο να τα παρακολουθεί με πλείστο ενδιαφέρον.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.