Κατηγορίες
Τοπικό

Aνατροπή! Ξεκινάει άμεσα το τοπικό Χανίων

Ενεργοποιούνται και μάλιστα άμεσα, τα τοπικά πρωταθλήματα.

Εγκύκλιο με το παραπάνω θέμα απέστειλε χτες το βράδυ στις τοπικές Ενώσεις η νέα διοίκηση της ΕΠΟ που τους ζητά να απαντήσουν άμεσα αν επιθυμούν να συνεχίσουν την Α’ κατηγορία τους, στο πλαίσιο της άμεσης σχέσης που έχουν με τη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, τα έξοδα που απαιτούνται για υγειονομικά πρωτόκολλα κτλ θα καλυφθούν από την ΕΠΟ στο 100% (μέσω δικών της χορηγών), ενώ οι Ενώσεις που θα απαντήσουν θετικά θα λάβουν και επιπλέον χρηματικό μπόνους (σε δόσεις έως το τέλος του 2021) ώστε να αποκτήσουν κίνητρο σε αυτή την απόφασή τους. Αποτελεί προτεραιότητα της νέας διοίκησης Ζαγοράκη να ενεργοποιήσει τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και μάλιστα έχει λάβει το “πράσινο φως” από τη ΓΓΑ για την άμεση επανέναρξη.

Μάλιστα, η εγκύκλιος εστάλη με τη μορφή του “κατ’ επείγοντος” στις Ενώσεις, καθώς αναφέρεται ότι το πρωτάθλημα που θα γίνει σε έναν γύρο, όπως η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου (μια εβδομάδα μετά τη Γ’ Εθνική)!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΕΠΣ Χανίων απάντησε, σε πρώτη φάση, θετικά στην ΕΠΟ έχοντας λάβει το “Οκ” της πλειοψηφίας των ομάδων της Α’ ΕΠΣΧ.

Αναμένεται η δημοσιοποίηση του θέματος, μέσω ανακοινώσεων, τόσο από την ΕΠΟ και τη ΓΓΑ, όσο και από την ΕΠΣΧ…

Κατά τα άλλα…

Καλό μήνα να έχουμε…

Με χιούμορ και υπομονή…

mirrorsports.gr