Ανεβαίνει Α2 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κύδωνα!

Τεράστια επιτυχία για Κύδωνα και χανιώτικο βόλει, καθώς η χανιώτικη ομάδα αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΟΠΕ και θα παίξει στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 ως επιλαχούσα από τα μπαράζ ανόδου.

Ο Κύδωνας καλείται πλέον να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την πρόκληση θέλοντας τη στήριξη της κοινωνίας των Χανίων.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Κύδων:

24 Ιουλίου 2024: Μια ημέρα ορόσημο στην ιστορία του γυναικείου μας τμήματος.

Αυτό γιατί αποδεχθήκαμε την πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για συμμετοχή στον Α’ Όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και μεγάλες σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ωστόσο η ενασχόληση με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε ένα άθλημα όπως το γυναικείο volley, αποτελεί από μόνη της μια πρόκληση. Και επειδή μέχρι τώρα έχουμε ανταπεξέλθει, θεωρούμε πως και αυτό το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία.

Η προσπάθεια διοίκησης και του προπονητικού διδύμου (Lykourgos Karabelas και Georgia Tsatsu) για την δημιουργία ενός όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικού συνόλου με κράμα έμπειρων αθλητριών με παραστάσεις και συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες, νεώτερων ταλαντούχων αθλητριών που θα ζήσουν για πρώτη φορά την σημαντική αυτή εμπειρία αλλά και παιδιών από τα αναπτυξιακά μας τμήματα μόλις ξεκίνησε.

Η ευθύνη εκπροσώπησης του γυναικείου βόλλευ των Χανίων είναι μεγάλο. Στην προσπάθειά μας αυτή, ζητάμε την συστράτευση και αρωγή όλων των σωματείων και φορέων της πόλης μας προκειμένου τα Χανιά να μπουν για τα καλά στο χάρτη του γυναικείου volley.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *