Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

«Ανέβηκε ο Πλατανιάς και έφτιαξαν γήπεδο, εμάς μας αφήνουν απ’ έξω»

H αναφορά με νόημα της Άννας Ντουντουνάκη!

Τη ντροπιαστική κατάσταση που βιώνουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι αθλητές του κολυμβητηρίου Χανίων επισημαίνει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Άννα Ντουντουνάκη, “ξεσπώντας” για όσα συμβαίνουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό όταν σβήνουν τα φώτα και σταματούν τα συγχαρητήρια για τα μετάλλια.

Μιλώντας στα «Χανιώτικα Νέα», η Ντουντουνάκη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Στις επιτυχίες όλοι ζητωκραυγάζουν αλλά όταν έρθει η ώρα να δώσουν κάτι, δεν το δίνουνε. Γι’ αυτό το φαινόμενο στα Χανιά, μιλούσα πολλά χρόνια πριν, όταν επί τρία χρόνια κολυμπούσα για προετοιμασία αγώνων δίχως καν την 50αρα πισίνα στη διάθεσή μας. Τότε δεν γινόταν καν τα Βενιζέλεια, δεν γινόταν τίποτα, δεν υπήρχε ούτε πετρέλαιο για τη θέρμανση της πισίνας. Κι αυτή η κατάσταση προφανώς με ενοχλεί, καθώς είναι ένας λόγος που δεν μπορώ να κατεβαίνω στα Χανιά συχνότερα, αφού ξέρω ότι εάν έρθω δεν θα μπορώ να κάνω προπόνηση όπως θα ήθελα. Και πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί το κολυμβητήριο από τη στιγμή που βλέπουν τόσα χρόνια, τόσες επιτυχίες που βγάζει ο υγρός στίβος στα Χανιά.

Και θα το πω για άλλη μια φορά και πάλι: ανέβηκε ο Πλατανιάς στην Superleague και αμέσως φτιάξανε το γήπεδο Περιβολίων. Κι εμείς στο κολύμπι είμαστε τόσα χρόνια και φέρνουμε επιτυχίες και μας έχουν στην απ’ έξω. Δεν ξέρω τι περιμένουνε να συμβεί. Γι’ αυτό τα πολλά “συγχαρητήρια” καλό είναι να ακούγονται αλλά αν δεν ακολουθούνται από πράξεις, μικρότερη αξία έχουνε.»

capitano