Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

“Αντίο” Πανίδη στον Μινώταυρο

Ο τεχνικός του Μινώταυρου Γιώργος Πανίδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά από 3 χρόνια.

Μάλιστα με προσωπική του δήλωση που εστάλη στα ΜΜΕ, αναφέρει τα εξής:

“Ύστερα από τρία όμορφα, πρωτόγνωρα, δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια στην ομάδα του Μινώταυρου, μέσα από τα οποία έγινα καλύτερος προπονητής, αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώση, αλλά και καλύτερος άνθρωπος, δημιουργώντας ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες, ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω την απόφαση μου να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν αυτά τα χρόνια στην ομάδα, ειδικότερα την διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Κοτσάκη Γιώργο που συνέβαλε τα μέγιστα στην ομάδα όπως επίσης τον κ. Θανάση Κοντόπουλο ο οποίος ήταν πάντα εκεί δίπλα μου ως έμπιστος συνεργάτης καθώς και της διοίκησης ,για να δίνει λύσεις σε ότι προκυψει με την εμπειρία και τις γνώσεις του.

Πάνω από όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φανταστικούς ποδοσφαιριστές μου με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια,για το ήθος, την προσπάθεια,την κατανόηση και την αγάπη τους σε αυτό που λέγεται ομάδα όπως επίσης και για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου! Χάρη σε αυτούς καταφέραμε να κερδίσουμε πολλά την φετινή χρονιά αφήνοντας παρακαταθήκη και χτίζοντας τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστησω όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια των Χανίων που πίστεψε σε μένα και με στήριξε ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια! Τώρα είναι η στιγμή να πούμε ..

Εις το επανιδείν!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.