Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Σχέδιο επιστροφής των φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα επεξεργάζεται ομάδα της επιτροπής λοιμωξιολόγων, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Σε παρέμβασή του κατά τη συζήτηση του αθλητικού νομοσχεδίου, ο κ. Αυγενάκης είπε ότι έγινε αποδεκτή η πρόταση του Υπουργείου για σύσταση ομάδας από την επιτροπή λοιμωξιολόγων, που θα δουλέψει το πλάνο παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα.

Όπως σημείωσε, η όλη συζήτηση βασίζεται στο πρωτόκολλο που είχε καταθέσει η Super League προ μηνών, η οποία είχε μείνει πίσω επειδή είχε μεσολαβήσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας. «Αυτό το πρωτόκολλο θα επικαιροποιηθεί» είπε ο κ. Αυγενάκης ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την εξέλιξη.

Όπως εξήγησε, η συζήτηση που αναπτύσσεται με βάση την πρόταση της Super League, «είναι να απευθύνονται στους εμβολιασμένους», διότι, έτσι θα έχουν νωρίτερα, περισσότερο κόσμο μέσα στα γήπεδα. «Είναι κάτι που ξεκινά επίσημα από σήμερα πλέον, μετά την απόφαση των λοιμωξιολόγων, και βεβαίως, αυτό το πρωτόκολλο που θα επικαιροποιηθεί, θα είναι οδηγός και για τα πρωτόκολλα και των υπολοίπων διοργανώσεων και αθλημάτων» είπε ο κ. Αυγενάκης.