Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

ΑΟΑΝ: “Διαιτητές από τα Χανιά μας πέρασαν χειρουργείο χωρίς αναισθητικό”

Πυρ και μανία” με τη διαιτησία ο Άγιος Νικόλαος που στο πλαίσιο της χτεσινής αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής τα βάζουν με τη διαιτητική τριάδα από τα Χανιά.

Ο ΑΟΑΝ μάλιστα, τονίζει στην σκληρή ανακοίνωσή του ότι δεν επιθυμεί ξανά διαιτητές από τα Χανιά στα δικά του παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ εκφράζει την αγανάκτηση και τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά από την διαιτητική τριάδα των Αντώνη Κουκλάκη, Νεκτάριου Μαυρεδάκη και Χρήστου Κοτσιφάκη από τα Χανιά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γιούχτα, οι οποίοι και υποχρέωσαν την ομάδα μας στην ήττα, περνώντας την από «χειρουργείο και μάλιστα χωρίς αναισθητικό».

Το αποκορύφωμα της γενικότερης εχθρικής διαιτησίας τους, ήταν τρεις φάσεις που διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα της ήττα με σκορ 2-0.

Αρχικά, το χέρι αμυντικού του Γιούχτα στη γραμμή με το οποίο απεσώβησε γκολ στο 12’. Εν συνεχεία το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Γιούχτας στο 55’ και προήλθε από φάση οφσάιντ, αλλά και ακόμη, το γκολ της ομάδας μας που ακυρώθηκε στο 69’ με το σκορ στο 1-0, σε μια απόφαση που κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο.

Λάθη ανθρώπινα; Δεν γίνεται τόσα πολλά μαζεμένα λάθη να είναι ανθρώπινα! Λάθη πολλά εις βάρος μιας και μόνο ομάδας, της δικιάς μας.

Ήδη έγιναν ενέργειες από την πλευρά μας να μην οριστούν ξανά σε αγώνες μας διαιτητές από την ΕΠΣ Χανίων, αίτημα το οποίο ελπίζουμε ότι και θα γίνει δεκτό από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, έτσι ώστε τα παιχνίδια να κρίνονται από τους ποδοσφαιριστές και όχι από ανίκανους διαιτητές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *