Κατηγορίες
Γ' Εθνική

ΑΟΑΝ: Σοβαρές απουσίες στη Σούδα – Με κόσμο στο πλευρό του

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΑΝ ενόψει της αναμέτρησης της 6ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον Άρη Σούδας!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου μετά την άδικη ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας από την Αναγέννηση Καρδίτσας έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη Σούδας!

Στα αγωνιστικά ο Νίκος Σουργιάς θα έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα απουσιών, ωστόσο στον ΑΟΑΝ έχουν ξεκάθαρο στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή!

Φυσικά εκτός θα είναι ο μεγάλος άτυχος Ντίνος Μαρκάκης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν! Εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα παραμένει ο Μαρκόν ο οποίος έχει οστικό οίδημα και είναι στα πιτς. Εκτός θα είναι από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Κίττος ο οποίος έχει ένα θέμα στον προσαγωγό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Πλουσή ο οποίος βγήκε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Κυπέλλου!

Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα με προορισμό τα Χανιά  όπου και θα διανυκτερεύσει ενώ αναμένεται πλήθος κόσμου από τον Άγιο Νικόλαο για ένα ακόμα παιχνίδι!

Παράλληλα την αποστολή θα συνοδεύσει σύσσωμη η διοίκηση του σωματείου του Αγίου Νικολάου!

grandsport.gr