Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΟΚ Χανιά: Ανανέωσαν τέσσερις και έπονται μεταγραφές

Tέσσερις ανανεώσεις παικτών για τον ΑΟΚ Χανιά. Ανάμεσά τους και οι “σημαίες” Αδοντάκης και Αλεξίου.

Tέσσερις ανανεώσεις παικτών για τον ΑΟΚ Χανιά. Ανάμεσά τους και οι “σημαίες” Αδοντάκης και Αλεξίου.

H ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά:

Ο ΑΟΚ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν με τους Μανώλη Αδοντάκη, Γιώργο Αλεξίου, Παναγιώτη Ζανιδάκη και Παναγιώτη Κιγμέτογλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketa.gr, έρχονται και οι πρώτες μεταγραφές. Εκτός του Γοργόνη που ήδη έχουμε αναφερθεί, κλεισμένοι θεωρούνται οι Παναρετάκης και Μανάκας

Σύμφωνα με την basketa.gr:

“Σειρά φαίνονται να παίρνουν οι Γιώργος Μανάκας (2,04, – 23 ετών) και Γιάννης Παναρετάκης (2,04 – 23 ετών), οι οποίοι έχοντας την ίδια ηλικία αλλά και το ίδιο ύψος!, αναμένεται να ενισχύσουν την ρακέτα των Κρητικών.

Ο Γιώργος Μανάκας θα θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί του, το οποίο μετράει τρεις συνεχόμενες ανόδους με κατάκτηση αντίστοιχων πρωταθλημάτων. Αυτό κατάφερε και στην Ελευθερούπολη όταν αυτή αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική, αλλά και με Οίακα Ναυπλίου και ΠΑΣ Γιάννινα από την Β’ Εθνική. Μάλιστα την σεζόν που μας πέρασε ήταν εξαιρετικός με την ομάδα της Ηπείρου, έχοντας 11,3 πόντους σε 18 παιχνίδια.

Ο Γιάννης Παναρετάκης ως Κρητικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Basket League με το Ρέθυμνο, για να συνεχίσει την σεζόν 2018-2019 στην Division 1 της Αγγλίας με τους Loughborough Riders. Την περσινή σεζόν στάθηκε άτυχος λόγω τραυματισμού και έτσι αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια με τον Δούκα στην Β’ Εθνική (3 π.)”.

Από τη διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά πάντως, αφενός επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον, αλλά ότι τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.