Κατηγορίες
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

ΑΟΚ Χανιά: Ανεβάζει ρυθμούς. Ενίσχυση… αν προκύψει

Tι αναφέρει ο προπονητής του ΑΟΚ Χανιά Ανδρέας Κεσαπίδης για την εξέλιξη της προετοιμασίας.

Εξελίσσεται η προετοιμασία του ΑΟΚ Χανιά, στο κλειστο γυμναστήριο Κλαδισού, ενόψει της έναρξης της Β’ Εθνικής. Προετοιμασία φυσικά στην οποία τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία, διαμορφώνουν μια εντελώς διαφορετική “πραγματικότητα”.

Ο τεχνικός της ομάδας πάντως, Ανδρέας Κεσαπίδης, μαζί με τους συνεργάτες του, είναι ικανοποιημένοι γιατί ακολουθείται το πλάνο που έχουν καταστρώσει.

“Η προετοιμασία γίνεται εξελίσσεται σχετικά καλά. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Αυτό γιατί η έλλειψη φιλικών μας δυσκολεύει και μας έχει αλλάξει λίγο τον προγραμματισμό αλλά θα τα καταφέρουμε”, αναφερει στο mirrorsports.gr o προπονητής του ΑΟΚ Χανιά, Ανδρέας Κεσαπίδης.

O Ανδρέας Κεσαπίδης

Πραγματικά, η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών, δεδομένου ότι, ειδικά στην Κρήτη αυτά έχουν γίνει “άπιαστο όνειρο” λόγω των περιοριστικών μέτρων σε Χανιά και Ηράκλειο, αποτελεί ένα “στοίχημα” λόγω Covid-19.

Η ομάδα πάντως όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και παρά το γεγονός ότι έχει ενισχυθεί αρκετά, δεν θα πει “όχι” σε μια περαιτέρω ενίσχυσή της, μόνο όμως αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό.

Οι προπονήσεις στον Κλαδισό διεξάγονται σε πολύ εντατικούς ρυθμούς, ενώ αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις ή ενημερώσεις από την Ομοσπονδία, σχετικά με την προσαρμογή των πρωταθλημάτων και των αγώνων γενικά, στα δεδομένα του κορωνοϊού.

Βασίλης Φουντουλάκης – info@mirrorsports.gr