Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΟΚ Χανιά: Ενίσχυση με …Σταυρόπουλο ως γυμναστή – Συμπληρώνεται το τεχνικό επιτέλειο

Ο ΑΟΚ Χανιά συμπληρώνει το τεχνικό του επιτελείο.

Ο ΑΟΚ Χανιά συμπληρώνει το τεχνικό του επιτελείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, στην πρόσληψη του γυμναστή Παναγιώτη Σταυρόπουλου φαίνεται ότι προχωρά ο ΑΟΚ Χανιά, που φαίνεται ότι ενισχύεται με εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέσεις “κλειδιά” στην τεχνική καθοδήγηση αλλά και στην επιστημονική προετοιμασία της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος (δεξιά στην κεντρική φώτο) ήταν ο γυμναστής των παιδικοεφηβικών τμημάτων του Προμηθέα Πατρών και υπεύθυνος του γνωστού προγράμματος “Νους” που κατέστησε τον Προμηθέα γνωστό για τις επιδόσεις του στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η παρουσία του Ανδρέα Κεσαπίδη φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να κλείσει η συμφωνία με τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο που σίγουρα αποδεικνύει ότι ο ΑΟΚ Χανιά έχει πλάνο συγκεκριμένο και με άμεση εστίαση (και) στις υποδομές.

Σε ό,τι αφορά το τεχνικό επιτελείο, δεδομένο θεωρείται ότι ο Ανδρέας Κεσαπίδης θα αποτελέσει τον πρώτο προπονητή της ανδρικής ομάδας, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του τον Χρήστο Παπανικολάου, ενώ αναμένεται να υπάρξει και ένας ακόμα συνεργάτης στην τεχνική ηγεσία, για να συμπληρωθεί το “παζλ”.

Την ίδια ώρα, η τεχνική ηγεσία έχει στα χέρια της το “μπάτζετ” με το οποίο θα κινηθεί η ομάδα φέτος και πάνω σε αυτό καταστρώνει το πλάνο και ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσει με μεταγραφικούς στόχους, ενόψει της Β’ Εθνικής.