Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΟΚ Χανιά: Ευχαρίστησε οκτώ παίκτες που αποχωρούν από την ομάδα

Αναμένοντας νέα από το “μέτωπο” των μεταγραφών και όχι μόνο, ο ΑΟΚ Χανιά εξέδωσε ανακοίνωσε ευχαριστώντας 8 παίκτες για την προσφορά τους στην ομάδα.

Αναμένοντας νέα από το “μέτωπο” των μεταγραφών και όχι μόνο, ο ΑΟΚ Χανιά εξέδωσε ανακοίνωσε ευχαριστώντας 8 παίκτες για την προσφορά τους στην ομάδα.

Ειδικά για τους Σκαμνάκη, Ερηνάκη, Κατράνα και Ιωακειμίδη υπάρχει ιδιαίτερη αναφορά.

Μη λησμονούμε ότι Σκαμνάκης και Ερηνάκης ήταν στην ομάδα από την ίδρυσή της το 2016.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΑΟΚ Χανιά θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους όλους τους αθλητές της ομάδας οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν θα είναι την επόμενη χρονιά μαζί μας. 

Συγκεκριμένα τους Νίκο Βρεττό, Ανδρέα Κουρουμούση, Ανδρέα Μηντζαρίδη και Μιχάλη Παλαιοκρασά.

Καθώς επίσης τον Σίμο Ιωακειμίδη που με την πολύτιμη φετινή βοήθειά του αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιτυχίας της ομάδας μας, τον Παναγιώτη Κατράνα ο οποίος στα δυο χρόνια που έμεινε κοντά μας  με μεγάλες προσωπικές θυσίες αποδείχτηκε ως μια από τις πολυτιμότερες μονάδες που η ομάδα μας είχε στα χρόνια της ύπαρξης της και στον οποίον οφείλει την απαρχή της εξαιρετικής πορείας της,
τον Μάριο Σκαμνάκη που ήταν και θα συνεχίσει να θεωρείται ως μια από τις “σημαίες” του ΑΟΚ Χανιά, ένας από τους στυλοβάτες του σωματείου στην μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία και δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί μέρος της οικογένειάς μας και τέλος έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας τον σπουδαίο άνθρωπο και Ολυμπιονίκη Γιάννη Ερηνάκη.
Κύριοι, σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας,ο ΑΟΚ Χανιά εύχεται να είστε πάντα υγιείς και επιτυχημένοι σε ότι κάνετε στη ζωή σας.