Κατηγορίες
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΑΟΚ Χανιά: Με σταθερά βήματα “χτίζουν” την ομάδα ενόψει Β’ Εθνικής

Το lockdown και η δυσπροσαρμοστικότητα αλλά και αδιαφορία της ΕΟΚ άφησαν την περίοδο που πέρασε τις ομάδες της Β’ Εθνικής μπάσκετ (όπως και της Γ’ Εθνικής) στα “κρύα του λουτρού”.

Χαρακτηριστικό ότι μόλις πριν 3 μέρες εδέησε η Ομοσπονδία να βγάλει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την απόφαση ότι δεν θα ολοκληρωθούν τα “εν λόγω” πρωταθλήματα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι ομάδες της Β’ Εθνικής, μεταξύ αυτών και ο ΑΟΚ Χανιά, θα πρέπει να προετοιμαστούν ενόψει της νέας χρονιάς.

Τα καλά νέα από τα Χανιά είναι ότι, καταρχάς, θα υπάρχει ΑΟΚ Χανιά στη Β’ Εθνική και μάλιστα, το ίδιο ανταγωνιστικός και με υψηλούς στόχους, όπως πέρυσι.

Οι άνθρωποι της ομάδας, ήδη, έχουν ξεκινήσει την οργάνωση όλων των παραμέτρων που διέπουν τον σύλλογο, ώστε αυτός να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο δυνατός τη νέα χρονιά και σε όλα τα επίπεδα.

Διοικητικά η ομάδα θα παραμείνει με τα ίδια πρόσωπα και με πιθανές κάποιες επιπλέον “πολύτιμες εισόδους”.

Αγωνιστικά το πλάνο είναι να μείνει ο περυσινός “κορμός” και να υπάρξουν κάποιες πολύτιμες προσθήκες. Σε ό,τι αφορά το ρόστερ παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Κιγμέτογλου (λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων), ενώ, ίσως, για παρόμοιο λόγο να μην είναι στην ομάδα ο Ζανιδάκης.

Σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εκεί φαίνεται να μην αλλάζει κάτι αφού είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη στον Ανδρέα Κεσαπίδη και στο επιτελείο του.

Πάντως, περισσότερες ειδήσεις από το στρατόπεδο του ΑΟΚ μάλλον θα αρχίσουν να βγαίνουν από τον ερχόμενο μήνα.

Οι συνθήκες ωστόσο είναι τέτοιες που η ομάδα θα δώσει δυναμικό “παρών” στο νέο πρωτάθλημα…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr