Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

ΑΟΚ Χανιά: Οι αποφάσεις Ζομπανάκη και το αβέβαιο μέλλον

Σε τεντωμένο σχοινί φαίνεται ότι ισορροπεί το εγχείρημα του ΑΟΚ Χανιά.

Το εγχείρημα, τουλάχιστον ως προς την ανδρική ομάδα, που φέτος αγωνίστηκε για δεύτερη φορά στη Β’ Εθνική μπάσκετ και που κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση του ομίλου, ούσα μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Τίποτα όμως, αυτή τη στιγμή δεν προμηνύει ότι θα υπάρξει συνέχεια στο εγχείρημα που ξεκίνησε πριν περίπου 3 χρόνια, όταν, έστω και με “ανεπίσημο” τρόπο (αφού ποτέ δεν υπήρξαν ανακοινώσεις ή παρουσιάσεις), ο Κωστής Ζομπανάκης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, στηρίζοντάς την, κυρίως αυτός, οικονομικά, με την μεγάλη πάντα και φιλότιμη προσπάθεια των παλιών μελών του ΔΣ, που προσφέρουν εξ αρχής του συλλόγου.

Αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι αποφάσεις Ζομπανάκη και μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι σχέσεις του με το μπάσκετ των Χανίων θα διακοπούν, με την ομάδα φυσικά να μπαίνει σε “άλλη κατάσταση”.

Από τη μια η ενασχόληση Ζομπανάκη με τα της Ομοσπονδίας (του χει δοθεί συγκεκριμένος ρόλος), από την άλλη η δύσκολη για όλους οικονομική περίοδος λόγω της πανδημίας και του πολέμου, αλλά και η διαπίστωση του περιβάλλοντος του ίδιου ότι τα Χανιά δεν στήριξαν την ομάδα, δημιουργούν συνθήκες απόφασης ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας ίσως και να μη συνεχίσει με τα Χανιά.

Οι πληροφορίες επίσης ότι δέχεται κρούσεις από άλλες ομάδες της Αθήνας και εκτός Αθηνών να εμπλακεί εκεί, εντείνουν το αρνητικό σενάριο.

Σε οποιαδήποτε πάντως εκδοχή δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο ίδιος να προβεί σε ανακοινώσεις και να μας πει πράγματα που σκέφτεται και προτίθεται να κάνει, τη στιγμή που μέχρι τώρα δεν έχει δηλώσει το οτιδήποτε.

Το μπάσκετ στα Χανιά έχει τεράστια ανάγκη από μια τουλάχιστον ομάδα, σε Εθνική κατηγορία και αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν αυτό συνεχιστεί.

Εν κατακλείδι, το γεγονός ότι η ομάδα εμφανίστηκε στο ΒΑΚ Ηρακλείου την τελευταία αγωνιστική με το εφηβικό, ναι μεν παρουσιάστηκε ως ένα γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν, από την άλλη όμως αποτέλεσε “καμπανάκι” ότι κάτι … έρχεται που θέλουμε να πιστεύουμε ότι, τελικά, δεν θα έρθει.

Εν αναμονή λοιπόν…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.