Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

ΑΟΚ Χανιά: Προγραμματίζει την “επόμενη μέρα” στη Γ’ Εθνική

Χωρίς να βγαίνουν πολλά πράγματα ακόμα στην επιφάνεια αλλά με προσδοκία δημιουργίας μια ανταγωνιστικής ομάδας στη Γ’ Εθνική, κινούνται στον ΑΟΚ Χανιά.

Ο περυσινός υποβιβασμός δεν πτόησε τους ανθρώπους της διοίκησης (ήταν αναμενόμενη εξέλιξη) που θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα στη Γ’ Εθνική ανταγωνιστική και με αρχικό στόχο την παραμονή. Εξάλλου, η παραμονή θα είναι μια δύσκολη διαδικασία αφού από τον όμιλο που θα παίξει ο ΑΟΚ Χανιά θα πέσουν περίπου οι μισές ομάδες.

Πάντως στόχος είναι να μην κατέβει στο πρωτάθλημα η ομάδα ως “πρόβατο σε αγωνιστική σφαγή” όπως πέρυσι αλλά να είναι μια καλή ομάδα που θα κυνηγήσει στόχους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι δεδομένο στο μεταγραφικό σκέλος, αφού ήδη υπάρχουν επαφές με διάφορους παίκτες, το ρόστερ ωστόσο θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι.

Ως μοναδική “μεταγραφή” μπορεί να θεωρηθεί εκείνη του Θοδωρή Λεκάκου που εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας που έχει επικεφαλής τον Χρήστο Παπανικολάου.

Σε έναν περίπου μήνα πάντως, το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο σε σχέση με την εικόνα της ομάδας, ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *