Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ

ΑΟΚ Χανιά: Πρόθεση να κατέβει η ομάδα στη Β’ Εθνική

Την πιο δύσκολη περίοδο της μικρής ιστορίας του διανύει ο ΑΟΚ Χανιά.

Αυτό γιατί βρίσκεται σε ένα δύσβατο “σταυροδρόμι”, καθώς μένει να επιβεβαιωθεί η αποχώρηση από την ομάδα του διοικητικού του επικεφαλής Κωστή Ζομπανάκη, ο οποίος προχτες στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Σκουντή, εν μέρει το έκανε γνωστό, κάτι για το οποίο φυσικά σάς είχαμε προϊδεάσει και στο mirrorsports.gr, με σχετικά ρεπορτάζ.

Οι νεότερες πληροφορίες πάντως του mirrorsports.gr αναφέρουν ότι πρόθεση των ανθρώπων της διοίκησης που “τρέχουν” τα του συλλόγου, άμα τη ιδρύσει του, είναι, ασχέτως των αποφάσεων που τελικά θα λάβει ο Κωστής Ζομπανάκης, να κατέβει η ομάδα στη Β’ Εθνική.

Δεν υπάρχει φυσικά, σχετική απόφαση τη δεδομένη στιγμή, απλώς η πρόθεση η ομάδα να παίξει εκεί.

Αυτό φυσικά θα γίνει με δεδομένα ένα χαμηλό μπάτζετ, με παίκτες που θα αποτελούν το ρόστερ της ομάδας που σε μεγάλο βαθμό θα είναι από τα Χανιά και την Κρήτη και με πολύ μεγάλο περιθώριο σε νέους παίκτες της ομάδας (του εφηβικού) να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι τίτποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει τη δεδομένη στιγμή, αλλά είναι βέβαιο ότι βρισκόμαστε στην “τελική ευθεία” αποφάσεων.

Όπως και να έχει, ο ΑΟΚ Χανιά δεν θα εξαφανιστεί από το προσκήνιο, όπως τουλάχιστον ακούστηκε, αλλά θα έχει λόγο ύπαρξης, ακόμα και αν προκύψει “μετά Ζομπανάκη εποχή”…

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.