Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΟΚ Χανιά: Ψάχνει για δύο γκαρντ – Πότε ξεκινά η προετοιμασία

Τελικά ευθεία πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας των Χανίων.

Τελικά ευθεία πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας των Χανίων.

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΟΚ Χανιά για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στη Β’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, οπότε και λογικά θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ο ΑΟΚ αναζητά διακαώς δύο γκαρντ, ει δυνατόν, ώστε να είναι καλυμμένος στη συγκεκριμένη θέση. Επίσης υπάρχει μια μικρή περίπτωση απόκτησης ενός φόργουορντ (θέσεις 3-4).

Οι παίκτες που επιδιώκει να αποκτήσει ο ΑΟΚ είναι όλοι του ίδιου “προφίλ” με αυτούς που έχει ανακοινώσει ήδη, δηλαδή νεαρής ηλικίας, αλλά με “παραστάσεις” Εθνικών κατηγοριών και με συμμετοχές σε μικρές Εθνικές ομάδες. Είναι παίκτες επίσης που έχουν ζήτηση στην αγορά και αυτό δυσκολεύει την υπόθεση απόκτησής του.

Μετά τις 20 Αυγούστου θα φτάνουν οι παίκτες στα Χανιά (νωρίτερα θα έρθει ο κόουτς Ανδρέας Κεσαπίδης), ενώ τη δεδομένη χρονική περίοδο κλείνονται και τα φιλικά παιχνίδια. Σίγουρα, το πρώτο φιλικό του ΑΟΚ θα γίνει στα Χανιά στις 5 Σεπτεμβρίου, όπως επίσης θα γίνουν πολλά φιλικά με ομάδες της Κρήτης. Ο ΑΟΚ θα παίξει κάποια φιλικά και στην Αθήνα, ενώ υπάρχει περίπτωση να έρθει στην Κρήτη ομάδα από την Αθήνα, αναλόγως φυσικά των συνθηκών.

Τέλος, η προετοιμασία του ΑΟΚ θα γίνει εξ ολοκλήρου στα Χανιά, ενώ υπενθυμίζεται ότι το πρωτάθλημα, βάσει προκήρυξης θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr