Κατηγορίες
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

ΑΟΚ Χανιά: Υπάρχουν δικαιολογίες αλλά θέλει περισσότερη προσπάθεια στην άμυνα

Είναι γεγονός ότι ο φετινός ΑΟΚ Χανιά είναι, κατά πολύ, πιο αδύναμος σε σχέση με τον περυσινό.

Απόδειξη το 0-10 στο πρωτάθλημα και οι βαριές ήττες. Καλά όλα αυτά. Δικαιολογίες υπάρχουν. Το ρόστερ δεν είναι ρόστερ Β’ Εθνικής, ο τεχνικός της ομάδας Χρήστος Παπανικολάου κλήθηκε να κολυμπήσει στα βαθιά, χωρίς να έχει τα απαραίτητα οπλα στα χέρια του.

Οι δικαιολογίες άπειρες και ο ΑΟΚ Χανιά, από τη μία φαίνεται ότι ήδη έχει αντιληφθεί τη μοίρα του και τον υποβιβασμό, αφετέρου προσπαθεί να δίνει χρόνο στα νέα παιδιά του και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης.

Ωστόσο, υπάρχει και η κριτική, διότι, εντάξει, αναμενόμενες οι ήττες αλλά όχι με τόσο βαριά σκορ.

Η ομάδα τρώει 93,8 πόντους ανά παχνίδι, τη στιγμή που βάζει 61. Στα τελευταία της δε, εντός έδρας παιχνίδια έχει φάει 106, 123 και 101, ενώ έχει φάει και 104 στη Ελευσίνα!

Μήπως χρειάζεται λίγο περισσότερη προσπάθεια, από όλους, στην άμυνα; Μήπως θέλει περισσότερη δουλειά σε αυτόν τον τομέα; Καλές οι δικαιολογίες και απόλυτα φυσιολογικές, αλλά στο βωμό αυτών μάλλον έχουμε ξεχάσει να παίζουμε άμυνα ή δεν μας ενδιαφέρει.

Μήπως κάποιοι κοιτάζουν μόνο την επίθεση και τα στατιστικά τους; Η άμυνα όμως σε άλλες περιπτώσεις δίνει νίκες, στην περίπτωση του ΑΟΚ Χανιά, θα του χαρίσει μια σαφώς καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα.

Μάλλον, χρειάζεται περισσότερη δουλειά και προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα, ενόψει και δεύτερου γύρου.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *