Κατηγορίες
ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

ΑΟΚ Χανιά-Ζομπανάκης: Η αποκάλυψη του “κοινού” μυστικού

Αποτελούσε απλώς… κοινό μυστικό.

Οι περισσότεροι ενασχολούμενοι με τα δρώμενα του χανιώτικου μπάσκετ και βέβαια, με τον ΑΟΚ Χανιά που εκπροσωπεί την πόλη στη Β’ Εθνική φέτος, γνώριζαν, αυτό που, εν τέλει, αποκαλύπτεται στις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο πρώην διοικητικός “ηγέτης” του Ρεθύμνου (και φυσικά με χανιώτικη καταγωγή), Κωστής Ζομπανάκης, αν και δεν έχει ανακοινωθεί, προβληθεί ή δηλωθεί, βρίσκεται ουσιαστικά πίσω από την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΑΟΚ Χανιά για να “ψηλώσει” και να πάει σε επαγγελματικές κατηγορίες στο μπάσκετ.

Ουσιαστικά επιβεβαιώνεται (;) ότι ο Ζομπανάκης είναι εκείνος που αποτελεί την οικονομική “εγγύηση” της ομάδας σε μια πολύ πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά όπως η φετινή στη Β’ Εθνική και παράλληλα είναι εμπράκτως, υποστηρικτής στην προσπάθεια που γίνεται και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Χτες, ο Κωστής Ζομπανάκης εθεάθη στις κερκίδες του κλειστού Κλαδισού, παρέα με τον αντιπρόεδρο του ΣΥΝΚΑ, Δημήτρη Αλεξάκη να παρακολουθούν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ δεν “κρύφτηκε” κάνοντας έντονη την παρουσία του, χαιρετώντας τους παίκτες και πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Εξάλλου, ο Κωστής Ζομπανάκης είχε βρεθεί και στις κερκίδες στα Μέγαρα, στο ματς της πρεμιέρας του ΑΟΚ Χανιά με τη Μεγαριδα.

Το γεγονός ότι ο Ζομπανάκης εμφανίζεται και είναι (έστω και ανεπίσημα) ο “μπροστάρης” της νέας διοικητικής κατάστασης του ΑΟΚ Χανιά δε σημαίνει ότι η υπάρχουσα διοίκηση είναι “διακοσμιτική”.

Το ίδιο ενεργός παραμένει ο νυν πρόεδρος και εκ των ιδρυτών του ΑΟΚ Χανιά Μιχάλης Ξυλάκης (καταρχάς), όπως και ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Παπαδόπουλος. Άνθρωποι που έχουν “ματώσει” και συνεχίζουν να το κάνουν, για την ομάδα.

Απλά, πλέον, η παρουσία Ζομπανάκη (ανεπίσημη ακόμα αλλά επί της ουσίας) δίνει άλλον “αέρα” για τους στόχους που θα θέσει η ομάδα…

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr