Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Απάντηση Παναγόπουλου σε Κούγια: “Ούτε μουσουλμάνος να ήσουν, κάνε λίγο κράτει! Δεν θέλω να μαγαρίσω τη γιορτή του γιου μου”

Σκληρή απάντηση του Νομικού εκπροσώπου των Χανίων στο Διαιτητικό δικαστήριο Γιώργου Παναγόπουλου, στον Αλέξη Κούγια.

Ο “χαρτοπόλεμος” των δύο ανδρών με… ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Δείτε τι απαντά ο Παναγόπουλος στην ανακοίνωση Κούγια:

“Δεν θα χαραμιζα το μπάνιο μου για να απαντήσω σε μία ακόμα παραληρηματικη ανακοίνωση του φερόμενου ως συναδέλφου μου παραγοντισκου μέσω του site της εγκλωβισμένης ΠΑΕ ΑΕΛ.

Έστω και παραμονή της Μεγάλης Γιορτής δεν θέλω να μαγαρισω την γιορτή του γιου μου με τις μικροπρεπειες και τους κατινισμους του διαπρεπους μεγαλοδικηγορου που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει.
Είμαι υποχρεωμένος όμως να απαντήσω όχι με εκδικητικοτητα και μένος αλλά με χιούμορ και κατανόηση σε έναν κατά βάθος δυστυχή άνθρωπο που ως αφρων πλούσιος, προσπαθεί να γεμίσει τα τεράστια εσωτερικά κενά του, επιτιθεμενος ως νομική έχιδνα μέσα από τα πληκτρολόγια που κάποιοι άτυχοι μεροκαματιαρηδες( που δεν τους αφήνει ούτε ένα μπανακι να κάνουν!) χειρίζονται υπακουοντας στα τηλεφωνικά κελευσματα του.
Κύριε Κούγια, ούτε μουσουλμάνος να ήσουν :κάνε λίγο κρατει, συγκρατησε τα μίση και τα πάθη σου, πάρε το κοτερακι σου και λυπήσου, έστω και για λίγες μέρες, τον Μελισσανιδη, τον Κόκκαλη, τον Θωμά, τον Θωμαιδη, τον Βίκτωρα, τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, τον Σπάθα, τον Γκαγκατση, τον Μονεμβασιωτη, τους αδελφούς Δημοπουλους, τον Δήμαρχο Ελευσίνας, τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΙΔΕΑΔ.
Δείξε λίγο έλεος, επιτέλους, κύριε Κούγια, μην καταδικάζεις όλο τον κόσμο και πάψε να παίζεις τον ρόλο του Δικαστή Ντρεντ στον δικό σου φανταστικό κόσμο.
Όλοι έχουν παιδιά και οικογένειες, όπως κι εσύ, και προσπαθούν να περάσουν λίγες χαλαρές μέρες, χωρίς να ασχολούνται με τα ίδια περιττά και ησσονος σημασίας πράγματα.
Χαλάρωσε λίγο για το δικό σου καλό, βλάπτεις την ψυχική σου υγεία, όταν είσαι συνέχεια στην τσίτα, έφτασες στα 70 κι ακόμα να καταλάβεις οτι η ζωή είναι πολύ μικρή και κάποια στιγμή πρέπει να απολαύσεις, όσα δημιούργησες, όπως κι αν τα δημιούργησες.
Και επειδή κάπου βρίσκεσαι σε σύγχυση, προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, δεν μου αρέσει να συναγελαζομαι με παράγοντες, ούτε τρελαίνομαι για αστακομακαροναδες.
Όσο για τον ανύπαρκτο επίσης Πρόεδρο του ΙΔΕΑΔ, τον λένε Ανδρέα Μαλατο με ένα λάμδα, γιατί μπορεί ο Διευθυντής του Νεκροταφείου Παπάγου να έχει δύο λάμδα!
Χρόνια πολλά σε σένα και στα παιδιά σου, καλή Αυριανή και καλά μπάνια αλλά από Δευτέρα σε περιμένουν εκπλήξεις”.